In samenwerking met Mama Magazine

Win: 5x een weekendje weg met je gezin bij EuroParcs Kaatsheuvel t.w.v. €447,-

19.06.2023 10:25
europarcs kaatsheuvel

Zin in een weekendje weg met je gezin? Dan wil je deze winactie niet missen! Doe mee en maak kans op een geheel verzorgd weekend weg (twee nachten) met je gezin bij EuroParcs Kaatsheuvel. Inclusief ontbijt, een leuk programma en vrije tijd om de omgeving te verkennen. We geven dit aan vijf gezinnen weg!

Idealiter voldoet een familievakantie aan een paar dingen. Het is belangrijk dat genoeg te doen is voor de kinderen; een zwembad, speeltuinen en indoor speelparadijs zijn favoriet. Gelukkig zit je daarmee goed bij EuroParcs Kaatsheuvel. Maar ook voor de ouders is het hier zo makkelijk mogelijk gemaakt. Er is een snackbar op het park, net als een miniwinkeltje. Ook kun je fietsen en e-choppers huren. Ben je het even zat om je kinderen te vermaken? Het animatieteam doet het graag voor je. Kortom: jouw familievakantie, je vindt het bij EuroParcs.


Wat is er in de buurt van EuroParcs Kaatsheuvel te doen?

EuroParcs Kaatsheuvel bevindt zich in een prachtige omgeving. Er zijn bossen, heidevelden en zandverstuivingen van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen dichtbij. Met de auto ben je binnen een half uurtje in de gezellige steden Tilburg en Breda voor een middagje shoppen of om lekker te gaan eten. Daarnaast ligt De Efteling om de hoek.

 

Meedoen met de winactie

Let op: deze winactie is gesloten. Op de hoogte blijven van volgende EuroParcs-acties? Klik dan hier. Voor 31 juli maken we de vijf gezinnen bekend die dit weekend hebben gewonnen via de mail. Je gaat dan van 6 tot 8 oktober 2023 naar EuroParcs Kaatsheuvel voor een geheel verzorgd weekend en twee overnachtingen (let op: je moet dit weekend dus kunnen!). Tijdens deze twee dagen vindt het EuroParcs x Mama-evenement plaats. De winnende gezinnen en verschillende influencers hebben op zaterdag een leuk, gevarieerd programma. Op zondag is er genoeg vrije tijd om de prachtige omgeving van het park te verkennen. Meld je aan voor een uniek en verrassend weekendje weg vol plezier.

Kun je niet wachten? Bekijk dan alvast EuroParcs Kaatsheuvel en ontdek jouw verblijf.