Lol in huis: vrouwen met deze 4 sterrenbeelden zijn het coolst en het grappigst

10.05.2020 11:06

Of je een beetje in bent voor een geintje uithalen, dat heeft als moeder alles te maken met je sterrenbeeld. Want die lol maken, dat zit in je karakter.

En dus kun je gelijk kijken of je tot 4 allergrappigste sterrenbeelden hoort. Geen zorgen: sta je er niet tussen, dan kun je alsnog heel erg gezellig zijn, hoor.

Ram
Je bent de beste vriendin van je kinderen. Je bent in voor leuke activiteiten, je moedigt ze aan aan de zijlijn en haalt daarna lekker ijs en patat. Je maakt van elke dag een waar feest en je hebt daar zelf net zoveel plezier in als je kinderen. Je hebt ontzettend veel humor en gebruikt dat ook dagelijks in je opvoeding. Dat maakt het altijd leuk en luchtig in huis.

Waterman
Je gelooft niet zo in strikte regels en saaie regelmaat: je wilt lol maken en geinen. Je kinderen kijken naar je op: je bent een coole moeder. Je weet wat er speelt in hun levens, je bent hip en je bent overal voor in. Je zegt niet zo vaak ‘nee’, omdat je wilt dat je kinderen alles ontdekken en meemaken in hun leven.

Tweeling
Je bent een moeder die altijd aan het geluk van haar kind denkt. Ze zal nooit heel kwaad worden, omdat je dat niet in huis wilt hebben. Je bent dol op gezelligheid, hoe meer mensen er aanschuiven aan tafel, hoe leuker. Je bent dol op alle vriendjes en vriendinnetjes van je kinderen: bij jou is iedereen welkom. Je bent gastvrij en een ware moeder in je hart: je vindt het heerlijk als je je kinderen hoort schaterlachen.

Weegschaal
De Weegschaal is niet dol op straf geven of moeilijk doen: los het op met een lach en alles is weer goed. Je wilt balans in huis en je laat je kinderen vaak lekker hun gang gaan, waardoor ze in vrijheid en blijheid opgroeien. Natuurlijk moet je soms regels uitleggen, maar dat doe je ook op een goede opvoedkundige manier. Met een knipoog: er mag best elke dag wat gelachen worden, toch? Je weet de sfeer in huis goed te bepalen en je bent dol op grapjes en verhaaltjes van je kinderen.

Bron: yourtango.com

De hipste kleding voor alle coole mommy’s: