Vrouw gaat viral na het bellen van 112 omdat haar babymelk op is

25.02.2020 13:57

Shannon Bird heeft vijf kinderen en hoewel ze op social media als blogger een perfect leventje lijkt te leiden, is het ook bij haar wel eens paniek in huis.

Ze kwam er namelijk achter dat ze geen poedermelk meer in huis had – en midden in de nacht lukte het haar niet om borstvoeding te geven.

Het gevolg was een hongerige en ontroostbare baby – en dus besloot ze uit wanhoop 112 te bellen. Ze wilde namelijk de politie vragen om babymelk mee te nemen. “Het gebeurde bij mijn jongste kind en het is de eerste keer dat ik geen voedsel in huis had voor mijn kind. Het was heel eng voor me”.

Ze geeft aan dat ze eerst vrienden en familie probeerde te bellen en appen om te vragen of zij konden helpen. Haar man was ook niet thuis. Toen niemand reageerde en haar kind maar bleef huilen, kon ze voor haar gevoel niet anders dan de politie bellen. Haar kindje was toen 6 weken oud. En jawel, de politie begreep de situatie en hielp Shannon. “Ik heb nog nooit zo’n crisis gehad thuis en ik was zó blij met hun hulp. Ze waren mijn engels.”

Hoewel de meesten het een grappig verhaal vinden, krijgt ze ook kritiek over zich heen na haar actie. ‘Dit is niet waar 112 voor bedoeld is, klinkt het op social media’.

Bron: Motherly

 

Volg ons @mamamagazinenl ook op Instagram!