Vrouw deelt eerlijke foto van hoe ze er 1 dag na de bevalling van haar 3e kind uitziet

04.09.2020 08:11

Net na de bevalling van je derde kind een foto van jezelf maken in je ondergoed en dat met de hele wereld delen? Je moet het maar durven. Maar Samantha McSwain doet het.

En dat is ontzettend dapper én eerlijk.

Het is goed zo

Samantha deelt een foto van zichzelf één dag postpartum. Ze is inmiddels moeder van drie kinderen en dat ziet ze zelf wel aan haar buik. Haar buik wordt nooit meer zoals die was, laat ze weten, en dat vindt ze oké. ‘Het gaat niet om hoe snel je weer ‘de oude’ bent. Het gaat erom dat je omarmt wat je lichaam allemaal heeft gedaan voor je en dat je accepteert dat je bent veranderd nu je moeder bent.’ Volgens haar snappen sommigen nog steeds niet dat een ‘babybuik’ niet zomaar verdwijnt als je bent bevallen.

Samantha heeft last gekregen van striae en losser vel rond haar buik. Op haar eerlijke foto’s reageren duizenden moeders. ‘Het is zo makkelijk om op Instagram te kijken naar de prachtigste lijven en je dan onzeker te voelen over je eigen figuur. Ik laat mezelf zo zien omdat ik alle moeders ter wereld een hart onder de riem wil steken en wil laten weten dat we er allemaal mogen zijn, met onze littekens en alles. Want een baby op de wereld zetten is het mooiste dat er bestaat’.

En een blije mama met haar jongste kind:

Bron: Motherly. Beeld: Pinterest