Dubbel koppel: tweeling trouwt met andere tweeling en krijgt identieke kinderen

27.02.2022 12:22

Een bijzonder stel, of eigenlijk: twee bijzondere stellen. Want je ziet niet dubbel, nee. Dit zijn twee tweelingen die met elkaar zijn getrouwd en een kind hebben gekregen.

De eeneiige tweelingbroers Josh en Jeremy zijn getrouwd met de eeneiige tweelingzussen Brittany en Briana, en die bevielen kort na elkaar van twee jongetjes. De kinderen heten Jax en Jett.

Rare vragen

Ze wonen samen in een huis in Amerika, en krijgen vaak vreemde opmerkingen naar hun hoofd geslingerd.

“Een van de raarste vragen is: ‘Uit welk laboratorium komen jullie?’ Alsof we door een geheim bedrijf gekloond zijn!”

Een andere vraag die ze vaak krijgen is of de stellen met z’n allen samen getrouwd zijn en of ze partners wisselen. “Natuurlijk zijn we niet met z’n allen getrouwd en natuurlijk wisselen we niet van partners.” Toch wilden ze wel tegelijk zwanger worden, Brittany en Briana. Dat was even goed timen, maar het lukte. ‘Dat vonden we ideaal. We deelden al onze bijzondere momenten in ons leven al, waarom dan niet ook het moederschap? Het kwam perfect uit. En allebei een zoon’.

Hun jongens lijken in ieder geval erg op elkaar, het zouden eerder broertjes kunnen zijn van elkaar dan neefjes, nietwaar? Dat klopt ook: genetisch gezien delen ze 50% van hun DNA, zoals echte broertjes dat ook doen. Maar officieel zijn het toch echt neefjes. Een bijzonder gezin.

Bron: Instagram