Vrouwen met deze 4 sterrenbeelden zijn de liefste schoonzussen

28.04.2022 08:07

Heb jij het getroffen met je schoonfamilie? Lucky you. Want hoe dol je ook kunt zijn op je partner, zijn of haar familie krijg je er als bonus bij. Je schoonfamilie kies je niet. 

Nou kun je wel eens kijken naar het sterrenbeeld van je schoonzus. Of natuurlijk naar die van jezelf. Want je sterrenbeeld zou een hoop zeggen over of diegene een lieve en leuke schoonzus is.

Maagd

De Maagd is een hele betrouwbare en lieve schoonzus. Ze staat altijd voor jou en de kinderen klaar. Je bent bij haar thuis altijd welkom en als je met je kinderen komt spelen, heeft ze altijd voor iedereen lekkere boodschappen gehaald. Ze is een echt familiemens en familie staat bij haar op de eerste plek. Daar hoor jij als schoonzus voor de volle honderd procent bij: ze ziet jou echt niet meer als ‘aanhang’, maar gewoon als haar echte zus. Je voelt je heel fijn bij haar en je kunt alles met haar bespreken. Jullie zijn zo close, dat jullie het liefst samen met alle kinderen en de mannen op vakantie gaan.

Kreeft

Ook Kreeften zijn echte familiemensen. Ze staan altijd voor iedereen klaar en vinden bijvoorbeeld werken wat minder belangrijk dan een goede familieband hebben. Ze hebben juist meer tijd over om voor iedereen er te zijn. Ze zijn veel met jouw kinderen en passen graag op. Ze vinden niets zo leuk als met de hele familie samen een weekend weg of naar een ander leuk uitje. Je kunt ze altijd bellen als er wat aan de hand is: een fijn gevoel.

Tweelingen

Ook Tweelingen hebben familie op een hoge plek in hun leven staan. Ze zijn betrokken bij wat er speelt in jouw leven en kletsen graag uren over het moederschap met je. Ze zijn loyaal en gezellig en plannen altijd wel weer iets leuks in. Ze zijn grappig en met haar kun je altijd urenlang lachen en ouwehoeren. Als je een oppas voor je kinderen nodig hebt, is zij er dolgraag.

Weegschaal

Ook de Weegschaal is een lieve schoonzus. Ze is dol op familie en is graag elke week even samen. Ze luistert goed naar je en weet wat er speelt in jouw leven. Ook is ze een hele leuke tante voor je kinderen. Ze is een echte vriendin in plaats van een schoonzus: jullie kunnen samen op stap, samen op vakantie en samen lekker uit eten. Jullie snappen elkaar door en door.

Lees ook
Kinderen met deze 3 sterrenbeelden zijn de slechtste slapers van allemaal