Vrouwen met déze 3 sterrenbeelden zijn de rijkste moeders

25.05.2020 14:00

Of je het lekker breed hebt en zonder enige gêne shopt, ligt aan je geboortemaand. Want wanneer je jarig bent maakt veel uit als het gaat om rijkdom, blijkt.

De website MarketWatch deed onderzoek naar de jaarlijkse miljonairslijsten van Forbes. Ze hebben 1 ding met elkaar gemeen, die rijksten ter aarde. En dat is hun sterrenbeeld.

De 3 rijkste sterrenbeelden op een rij:

Waterman
De Waterman heeft in haar rol als moeder… geld als water. Zij en haar partner weten dingen goed te regelen in het leven en ze komen niets te kort. Dat is inmiddels ook bewezen, dat de Watermannen de rijksten zijn. Het grootste deel van de miljardairs in de top 100 bleek het sterrenbeeld Waterman te hebben. 1 op 8 miljardairs is geboren tussen 21 januari en 18 februari. Ze zijn onafhankelijk, kiezen hun eigen pad en zijn origineel.

Stier
Ook de Stier heeft het als moeder goed voor elkaar; ze geeft graag geld uit en kan dat ook prima doen. Er is altijd wel weer een bonus of een potje, hoewel de Stier het ook niet erg vindt om hard te werken voor het geld. Mensen die geboren zijn tussen 21 april – 21 mei hebben alles in zich om een groot leider te zijn. Ze denken praktisch en kunnen zo aan de top komen, door hun standvastige en zelfverzekerde karakter.

Steenbok
En ook de Steenbook heeft haar zaakjes op orde. Ze is dol op geld uitgeven en ach, waarom ook niet? Haar outfits, de spullen in huis, alles is helemaal piekfijn en leuk. Tien procent van de miljardairs op de lijst heeft het sterrenbeeld Steenbok. Mensen met dit sterrenbeeld zijn verantwoordelijk, gedisciplineerd, vol zelfbeheersing en erkende leiders. Ze gaan op hun doel af en weten ook altijd te winnen – al is het helemaal geen wedstrijd.

Bron: Margriet

Hang wat goud om je nek met deze mooie mama-kettinkjes: