Vrouwen met déze 3 sterrenbeelden krijgen de braafste kinderen

30.03.2021 14:24

Zijn jouw kinderen de zoetste van het stel? Zijn ze altijd braaf, luisteren ze goed, halen ze nooit kattenkwaad uit? Dat heeft alles te maken met je sterrenbeeld.

Want vrouwen met 1 van deze 3 sterrenbeelden zouden de braafste en gehoorzaamste kinderen krijgen.

Stier

De Stier staat bekend om haar betrouwbaarheid en dat zien deze moeders terug in hun kinderen. Als je sterrenbeeld Stier is, ben je behoudend, vriendelijk en vaak rustig. Zulke genen geef je natuurlijk door aan je eigen kroost. Je kids maken niet vaak ruzie, want omdat jij daar niet van houdt, leren zij dat soort gedrag ook niet snel aan. Je zorgt voor kalmte in huis en je kinderen zijn dol op regels en ritme.

Steenbok

Bij de Steenbok staat orde en regelmaat centraal, en daar gaan je kinderen goed op. Ze luisteren omdat jij als moeder duidelijke grenzen aangeeft. Je voedt goed op en je kinderen zijn daarom altijd gehoorzaam. Je bent een moeder die van structuur in huis houdt en je kinderen doorbreken die structuur eigenlijk nooit. Ze doen wat ze wordt gevraagd en daar word jij blij van.

Maagd

Kinderen van de Maagd zijn timide en terughouden. Ze zullen nooit fel of woedend reageren. Natuurlijk hebben ze ook wel eens hun moeilijkere momenten, zeker als ze peuter zijn. Maar de Maagd is niet snel omver te blazen. Ze kan veel aan en regelt alles in het huishouden en rondom de kinderen. Haar kinderen zoeken de grenzen niet snel op: ze zijn eerder wat lui dan dat ze stout zijn.

 

Lees ook
Deze babynaam past het beste bij jouw kind op basis van zijn of haar sterrenbeeld

Bron: Puur Medium