Volgens je sterrenbeeld zou je het beste in deze maand van het jaar zwanger kunnen worden

09.07.2024 12:10

Het moment waarop je zwanger wilt worden, kan voor veel mensen een belangrijke overweging zijn. Wanneer gaan jullie ‘het’ proberen? Wat is voor jou de beste tijd van het jaar? Het staat in de sterren geschreven, gelukkig.

Hoewel er talloze factoren zijn om te overwegen, waaronder gezondheid, levensstijl en vruchtbaarheid, geloven sommigen ook dat astrologische invloeden een rol kunnen spelen. Volgens astrologische overtuigingen kunnen bepaalde maanden van het jaar gunstiger zijn voor conceptie, afhankelijk van je sterrenbeeld. Weet je dat ook weer.

Ram (21 maart – 19 april)

Beste maand: mei

Rammen staan bekend om hun energieke en vastberaden karakter. Mei, met zijn levendige energie en opkomst van de lente, kan een stimulerende tijd zijn voor een Ram om zwanger te worden. De vernieuwende energie en de kracht van de natuur kunnen Rammen inspireren en hen in een optimale staat van gezondheid en vitaliteit brengen. Precies de boost die ze nodig hebben om te dromen over die kleine baby.

Stier (20 april – 20 mei)

Beste maand: juli

Stieren zijn geduldig, vastberaden en houden van stabiliteit. Juli, met zijn warme zomerweer en overvloedige natuur, biedt een kalme en vruchtbare omgeving. Stieren kunnen profiteren van de stabiele en rustige atmosfeer die deze maand met zich meebrengt, wat gunstig kan zijn voor een gezonde zwangerschap.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Beste maand: augustus

Tweelingen zijn nieuwsgierig, communicatief en houden van afwisseling. Augustus, met zijn levendige zomerse activiteiten en sociale bijeenkomsten, kan een inspirerende tijd zijn voor Tweelingen om aan een baby te beginnen. Ze voelen zich in deze periode van het jaar goed en happy. De sociale en communicatieve energie van deze maand kan een positieve invloed hebben op hun emotionele welzijn. They are ready for it.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Beste maand: september

Kreeften zijn zorgzaam, emotioneel verbonden en hechten veel waarde aan familie. September, met zijn overgang naar de herfst en een focus op huiselijkheid, kan een kalme en beschermende omgeving bieden voor Kreeften om zwanger te worden. De emotionele diepgang en warmte van deze tijd kunnen gunstig zijn voor hun verlangen naar gezinsuitbreiding.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Beste maand: oktober

Leeuwen zijn zelfverzekerd, gepassioneerd en genieten van aandacht. Oktober, met zijn herfstkleuren en warme, gezellige sfeer, kan een stimulerende tijd zijn voor Leeuwen om zwanger te worden. De krachtige energie van deze maand kan Leeuwen helpen om er helemaal klaar voor te zijn, voor deze grote stap.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Beste maand: januari

Maagden zijn praktisch, gedisciplineerd en houden van orde. Januari, met zijn focus op structuur en verantwoordelijkheid, en een frisse start, kan een ideale tijd zijn voor Maagden om zwanger te worden. Laat het nieuwe geluk maar komen, ze zijn er meer dan klaar voor.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Beste maand: juli

Weegschalen zijn harmonieus, evenwichtig en houden van schoonheid. De zomer, met zijn feestelijke sfeer en nadruk op relaties en vrije tijd, kan een inspirerende tijd zijn voor Weegschalen om zwanger te worden. De harmonieuze energie van deze maand kan Weegschalen helpen om zich emotioneel en spiritueel voor te bereiden op het ouderschap.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Beste maand: januari

Schorpioenen zijn intens, gepassioneerd en houden van diepgang. Januari, met zijn focus op nieuwe beginnen en persoonlijke transformatie, kan een krachtige tijd zijn voor Schorpioenen om zwanger te worden. De diepgaande energie van deze maand kan Schorpioenen net dat zetje geven om er helemaal voor te gaan. En wie weet lukt het sneller dan je denkt…?

Boogschutter (22 november – 21 december)

Beste maand: februari

Boogschutters zijn avontuurlijk, optimistisch en houden van vrijheid. Februari, met zijn innovatieve geest en focus op vooruitgang en het knusse samen zijn in de koude wintermaanden, kan een inspirerende tijd zijn voor Boogschutters om zwanger te worden. De rustige energie van deze maand kan Boogschutters helpen om zich open te stellen voor nieuwe mogelijkheden en ervaringen. Ze zijn toe aan meer: een happy baby op komst zou een groot geluk zijn.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Beste maand: maart

Steenbokken zijn verantwoordelijk, ambitieus en houden van traditie. Maart, met zijn overgang naar de lente en een hernieuwde focus op groei, kan een perfecte tijd zijn voor Steenbokken om zwanger te worden. De vastberadenheid en stabiliteit van deze maand kunnen Steenbokken helpen om zich voor te bereiden op de uitdagingen van het ouderschap.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Beste maand: april

Watermannen zijn onafhankelijk, origineel en houden van vooruitgang. April, met zijn focus op vernieuwing en innovatie, kan een fijne tijd zijn voor Watermannen om zwanger te worden. De vernieuwende energie van deze maand kan Watermannen helpen om zich voor te bereiden op de vrijheid en onafhankelijkheid van het ouderschap.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Beste maand: mei

Vissen zijn empathisch, intuïtief en dromerig. Mei, met zijn bloeiende natuur en emotionele diepgang, kan een kalmerende tijd zijn voor Vissen om zwanger te worden. De spirituele en creatieve energie van deze maand kan Vissen helpen om zich emotioneel en spiritueel voor te bereiden op het ouderschap.

Ach ja, het zegt zeker niet alles. En lekker doen waar jullie je goed bij voelen. Maar mocht je nog ergens twijfelen over de timing… Je sterrenbeeld checken kan nooit kwaad.