Dít zijn je 3 sterkste kanten als moeder volgens je sterrenbeeld

20.05.2020 07:36

Moeder zijn doen we allemaal op onze eigen manier, en dat is mooi. We vinden het soms lastig, soms druk, soms vermoeiend – maar altijd het mooiste wat er is.

Als je moeder wordt, heb je opeens een rol in te vullen die je daarvoor nooit kende. Je bent verantwoordelijk voor het leven van kleintjes, die helemaal dol op jou zijn.

Elke moeder heeft onvermijdelijke haar zwakkere – en sterke kanten. En dat heeft precies weer met je sterrenbeeld te maken. Check dus gelijk wat jouw 3 sterkste kanten zijn als moeder, want zo weet je waar je kracht in het moederschap ligt:

Ram
Je bent zelfverzekerd, je hebt veel kennis en je houdt je aan je woord. Als je je kinderen iets belooft, kom je dat ook na. Je gezin kan altijd op je rekenen: je bent er altijd als het nodig is. Je maakt van het moederen ook graag een wedstrijd – en die win je het liefst.

Stier
Je bent stijlvol, een harde werker en je gebruikt bij twijfel altijd je gezonde verstand. Je moederinstinct klopt altijd en je volgt je hart. Daar doe je goed aan.

Tweeling
Je bent heel geïnteresseerd in het leven van je kinderen, je bent overal voor in en je bent intelligent. Je kunt je kinderen veel leren.

Leeuw
Je zit vol zelfvertrouwen en dit geef je ook door aan je kinderen. Je bent speels en een gezellige moeder, waar alle welpjes bij willen schuilen.

Maagd
Je bent dol op orde en regelmaat en je kinderen hebben dan ook een duidelijk ritme thuis. Je bent ontspannen en stresst niet zo snel als er iets niet lekker loopt thuis.

Weegschaal
Je bent geduldig en je werkt zonder te klagen erg hard: aan je carrière in combinatie met het moederschap. Je geniet van de kleine dingen met je kinderen, zo intens, dat het moederen je erg gelukkig maakt.

Schorpioen
Voor een ander zorgen zit in je aard: je doet het met alle liefde en zonder moeite. Je bent een doorzetter en geeft graag het goede voorbeeld aan je kinderen. Je zit bijna nooit naast wat je onderbuikgevoel je zegt. Je weet het allemaal precies.

Kreeft
Je bent een ultieme moeder: je geniet van alles wat je meemaakt met je kroost. Je besteedt alle tijd en liefde aan je gezin en doet dat omdat je er blij van wordt. Je bent gevoelig, je hebt een goede smaak en je bent toegewijd.

Steenbok
De Steenbok-moeder heeft soms wat weg van een vaderfiguur. Je bent een planner en een praktische denker: je lost graag dingen op voor je kinderen. Je leert je kinderen graag wat wijze lessen in het leven bij.

Waterman
Je vindt veel goed en daarom voed je je kinderen vrij op. Ze mogen veel omdat jij overal voor open staat. Alles is met jou als moeder een avontuur en je maakt geen dag saai. Je hebt zin om de wereld met je kinderen te ontdekken. Je hebt een diepe emotionele band met je kinderen.

Boogschutter
Je bent een grappige moeder en je zorgt voor lol en gezelligheid in huis. Je spontane karakter zorgt voor een warm huishouden waarin je kinderen zich gezien voelen. Ze nemen graag vriendjes en vriendinnetjes mee naar huis omdat jij zo’n coole mama bent.

Vissen
Je bent graag in controle en je regelt alles voor je kinderen dat nodig is. Je bent verzorgend en je bent graag thuis bij je gezin. Omdat je kinderen weten dat je er altijd voor ze bent, kunnen ze zich op een mooie manier ontwikkelen. Je hebt compassie en een rijke fantasie.

Bron: Libelle

De mooiste roze kleding voor een echte trotse mama: