Speels en stoer: moeders met déze vier sterrenbeelden gedragen zich als vaders

24.02.2020 15:06

In principe zijn de meeste moeders echte moeders en de meeste vaders echte vaders. Maar dat is niet altijd zo.

Natuurlijk heb je ook gezinnen waarin er geen vader is of waar er twee moeders of juist twee vaders zijn.

Maar sommige vrouwen hebben een stoer en speels karakter, waardoor ze gemiddeld gezien wat vaker op de vader des huizes lijken. Moeders zijn over het algemeen zorgzamer, betuttelend en een luisterend oor, vaders zijn er voor de gein, het stoeien en de strenge regels. Of jij je een beetje gedraagt als een vader, dat staat allemaal in je sterrenbeeld geschreven. Het heeft alles te maken met je eigen karakter, natuurlijk, dat weer wordt beïnvloed door de stand van de maan en sterren op het moment dat jij geboren werd.

Moeders met déze vier sterrenbeelden gedragen zich namelijk vaker als vaders dan als moeders:

Stier
Aan de ene kant ben je praktisch ingesteld en dol op regels, aan de andere kant hou je ook van wat lol maken in huis. Humor vind je belangrijk en je lacht je dan ook regelmatig suf om je kinderen… Wat halen ze nou weer voor streken uit? Heerlijk, je geniet van al het kattenkwaad.

Vissen
Je kunt streng zijn, maar ook een beetje zakelijk handelen. Je wilt gewoon graag dat alles goed geregeld is in huis en je hebt daarom geen zin in onrust. Je regelt graag en je bent betrouwbaar. Als er een boomhut gebouwd moet worden of iemand wil door de lucht geslingerd worden, nou, dan weten je kinderen jou te vinden.

Leeuw
Je bent altijd in voor een leuk spel: het kan je niet gek en wild genoeg. Je bent daarom een echte papa: je krijgt niet genoeg van rondrennen, voetballen, overgooien of tennissen. Je ben actief en je bent ook graag de leider van de groep: heerlijk toch, dat je als moeder altijd de verantwoording hebt over je kinderen?

Bron: Harpers Bazaar

 

Volg ons @mamamagazinenl ook op Instagram!