Romee Strijd deelt eerlijke borstvoedingsfoto’s van dochtertje Mint

03.03.2021 11:34

Topmodel Romee Strijd is de trotse moeder van dochter Mint, haar eerste kind. Ze kreeg haar meisje met haar grote liefde Laurens. 

Op Instagram deelt Romee hoe ze het moederschap nu echt ervaart.

Niet meer werken

Zo zegt ze ‘reizen soms best te missen’. Het contrast tussen haar moederleven thuis in coronatijd is groot met haar leven van een tijd geleden, toen ze nog als topmodel de hele wereld over vloog. Ook de gebroken nachten vindt ze soms pittig, maar gelukkig doet ze het helemaal samen met papa Laurens. En genieten ze ook van al het knusse samen zijn – zeker in deze gekke coronatijd. Want hierdoor hoeft Romee minder te werken als model en kan ze met volle teugen zich focussen op het pure moederschap.

Niet laten zien

Romee laat haar meisje nog niet zien aan haar 6,8 miljoen volgers. ‘Ik vind haar nu nog te klein. Het ene moment ben ik zo trots dat ik haar met iedereen wil delen, maar op andere momenten voel ik dat het beter is om te wachten totdat Mint zelf kan beslissen.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

Lees ook
Romee Strijd deelt transformatie van lichaam tijdens en ná zwangerschap

Wel doet ze een boekje open over waar de bijzonder naam Mint vandaan komt. Volgens Romee stond de naam al heel wat jaren bovenaan de lijst met babynamen. ‘Laurens bedacht de naam Mint zo’n vijf à zes jaar geleden. Sindsdien hebben we hem al die tijd voor ons gehouden’, vertelt het topmodel via haar Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

Bron: Instagram (Stories)