Rianne Meijer open over miskraam na 6 weken zwangerschap

12.09.2022 14:45

Rianne Meijer deelt openhartig op Instagram een bericht over haar miskraam na 6 weken zwangerschap.

Ze zegt het volgende erover: ‘Dit weekend heb ik een miskraam gehad na een zwangerschap van 6 weken. Ik ontdekte snel dat ik zwanger was en wauw, ik was zo blij. Ik hield van elke minuut dat ik zwanger was en ik kon niet wachten om het met jullie te delen. Maar dit keer is het niet meant to be. Ik wilde niet meer wachten met dit geheim houden, want het stil houden maakt me nog verdrietiger. Nadat ik het er met mijn familie over heb gehad realiseer ik me hoeveel vrouwen die ik ken zoiets soortgelijks hebben meegemaakt. Het voelt prettig om te weten dat ik niet de enige ben en niet alleen ben hierin. Als je dit leest en je hebt dit ook meegemaakt, weet dan dat je ook niet alleen bent. Veel liefs.’

Ze krijgt van haar miljoen fans veel steun en lieve woorden. Duizenden reacties met harten en herkenbare verhalen stromen binnen onder haar post. Rianne trouwde deze zomer met haar grote liefde Roy.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RIANNE MEIJER 🐶 (@rianne.meijer)