In samenwerking met Mama Magazine

Prénatal Mega Mazzeldagen: heel veel korting op duizenden producten

24.03.2023 18:49

Als je op zoek bent naar baby artikelen of een cadeau voor een pasgeboren baby, dan weet je hoeveel er nodig is voor de babyuitzet. Het kan behoorlijk prijzig worden om alles aan te schaffen wat je nodig hebt. En laat er nu net een te gekke kortingsactie lopen waarbij je veel geld kunt besparen op alles wat je nodig hebt voor je kroost: de Prénatal Mega Mazzeldagen.

Wanneer zijn de Mega Mazzeldagen van Prénatal?

De Mega Mazzeldagen bij Prénatal vinden elk jaar plaats in het voor- en najaar. De data is pas altijd op het laatste moment bekend en in 2023 loopt de eerste kortingsweek van de Mega Mazzeldagen van 24 t/m 2 april. Richting de winter in september kunnen we de volgende editie van de Mega Mazzeldagen verwachten.

Mega Mazzeldagen: hier krijg je korting op

De Mega Mazzeldagen bij Prénatal zijn de perfecte gelegenheid om je babyuitzet aan te vullen of om cadeautjes te kopen voor vrienden en familieleden die zwanger zijn of net een kleintje hebben gekregen. Tijdens deze kortingsweek kun je veel geld besparen op grote en kostbare producten zoals kinderwagens en autostoeltjes van mooie A-merken. Maar ook handige items zoals hydrofiele doeken, kolven, kleding en bordjes met bestek mogen niet ontbreken!

 

* Let op! Bij sommige categorieën zijn bepaalde merken uitgesloten of gelden er voorwaarden.

Shop checklist voor de Mega Mazzeldagen

Als je gaat shoppen tijdens de Prénatal Mega Mazzeldagen, kun je deze tips in gedachten houden om ervoor te zorgen dat je de beste deals krijgt en niks vergeet:

  1. Maak een lijstje van de items die je nodig hebt of graag zou willen hebben.
  2. Wees snel, want de populairste items zijn snel uitverkocht.
  3. Koop alleen items die je echt nodig hebt!