Oma (56) is bevallen van de baby van haar zoon en schoondochter

08.11.2022 15:37

De 33-jarige Amerikaan Jeff Hauck en Cambria zijn vrouw hebben een dochter gekregen. Nancy, de 56-jarige moeder van Jeff, heeft hun kind op de wereld gezet.

De moeder van Jeff had wel aangeboden om het kindje te dragen, maar Jeff had eerste instantie niet gedacht dat dit mogelijk zou zijn. Ze had dit aangeboden, omdat Cambria door baarmoederverwijdering geen kinderen meer kon krijgen.

Jeff koestert wel het bijzondere moment dat zijn moeder zijn kind droeg en hij haar zag bevallen van zijn eigen kindje, maar wel moest hij wennen aan dit idee. “Hoeveel mensen krijgen die kans?”, vertelt hij ontroerd aan People.

Vijfde kind van het gezin

Jeff en Cambria hadden al vier kinderen, maar ze hadden ook al een langere tijd de wens om nog een vijfde kindje te krijgen. Hierdoor is gekozen voor deze speciale oplossing, dat de moeder van Jeff draagmoeder zou worden.

Ervaring Nancy

De bevalling duurde maar liefst negen uur lang, maar het kindje kwam uiteindelijk wel gezond ter wereld en daar gaat hem om. Nancy vond het een spirituele en opmerkelijke ervaring.

Babynaam

Toen hun kindje werd geboren wilde de hele familie meedenken aan een naam voor het kindje. Al snel werd duidelijk dat het de naam Hannah zou worden. De naam Hannah betekent ‘genade’, net als de naam Nancy.

Het gebeurt wel vaker, zo’n ‘opmerkelijke geboorte’.

Zie hier de bijzondere dag van de bevalling:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cambria Hauck (@cambriairene)

Bron: libelle.nl