Naomi van As vindt kinderen leuker als ze ouder zijn: ‘Ik ben geen babymoeder’

11.12.2022 09:48

Naomi van As (39) vertelt in ‘Ouders van Nu’ eerlijk over haar moederschap. Zo geeft ze toe dat ze ‘niet echt een babymoeder’ is.

Ze heeft dochter Kae en zoon Dexx, samen met Sven Kramer.

“Ik ben er wel achter dat ik niet echt een babymoeder ben”, vertelt ze. “Met Kae vond ik het ook steeds leuker worden toen ze ouder werd. Dexx lacht nu naar me, die interactie vind ik geweldig.”

“Ik kijk er nu ook echt naar uit dat Dexx kan zitten, wat steviger is, minder fragiel. Dat hij lekker door het huis kan kruipen en rennen, samen met Kae in de tuin op de trampoline kan.”

Beetje saai

Dochter Kae is inmiddels drie en Naomi geeft toe dat het voor haar dochter ook een stuk leuker is als Dexx straks wat meer kan. “Daar heeft Kae ook zin in trouwens, ze vindt er nu nog maar weinig aan, een broertje. Ik snap dat wel. Het is prachtig, maar ook wel een beetje… saai af en toe.” Zo’n mini erbij heeft natuurlijk best een impact. “Ik kijk er bijvoorbeeld best naar uit om straks van de borstvoeding af te zijn, om iets meer vrijheid te hebben, af en toe weer eens een drankje te drinken zonder ingewikkeld te moeten rekenen. Dat het weer een beetje ‘normaal’ is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi van As (@naomivanasofficial)

Bron: Ouders van Nu