Monica Geuze over het moederschap: ‘Ik vind het heel lastig’

06.12.2019 11:52

“Ik vind het zo lastig om een kind op te voeden”, vertelt vlogster Monica Geuze open en eerlijk.

Ze is al ruim een jaar moeder van Zara-Lizzy, haar eerste dochtertje, dat ze met haar ex voetballer Lars Veldwijk kreeg. “Ik begin nu een beetje door te krijgen wat ze doet. Ik denk dan: ‘Wat begrijp je nou wel en wat begrijp je nou niet?’ Hoe voed je in hemelsnaam een kind op waar je ook nog eens niet mee kan praten? Echt heel lastig.”

Toch geniet ze ook met volle teugen van haar jonge meid. Ze merkt dat ze nu al verschillende fases achter zich kan laten. “Op de één of andere manier doet het me ook een beetje pijn om bepaalde kledingstukken weg te doen. Ja, het is een beetje overdreven. Dan zie ik het en heb ik bepaalde herinneringen aan die dag dat ze het droeg.” Eerder heeft Monica al aangegeven dat ze haar dochter van social media af wil halen.

Ze laat haar meisje ook steeds minder zien in haar video’s. “Ik heb dat het afgelopen jaar wel gedaan, toen Zara-Lizzy nog een baby’tje was, maar ze is nu alweer een tijdje één. Ze krijgt steeds meer een persoonlijkheid, je ziet echt wie ze is”, legt de vlogger uit. “Mensen die zij helemaal niet kent, kunnen iets vinden of zeggen over haar, en dat voelt eigenlijk helemaal niet zo chill.”

Volg ons ook op Instagram! 

[enjoyinstagram_mb_grid]

Bron: RTL Nieuws