Moeders met déze 3 sterrenbeelden hebben het vaakst seks met hun partner

01.06.2020 18:31

Kinderen: ze zijn niet bepaald een opkikker voor je liefdesleven, althans, niet op alle vlakken. Je bent misschien samen een team met een taak, maar in de slaapkamer zal het wat rustiger zijn dan voordat je kinderen had.

Maar sommige moeders weten zelfs tijdens het moederschap wel van wanten. Ze weten wat ze willen in bed en gaan er ook voor.

Welke vrouwen nou het actiefst zijn tussen de lakens? Dat heeft te maken met je sterrenbeeld.

  1. Waterman
    De Waterman is het actiefst in bed en laat zich niet door wat moeheid en slapeloze nachten omver blazen. Ze doet het gewoon en soms maakt ze gewoon extra zin, zodat het toch een beetje vuurwerk is in bed. Je bent onvoorspelbaar in bed en maakt van elke vrijpartij weer een verrassing. Dat houdt het spannend in de relatie.
  2. Maagd
    De Maagd lust er ook pap van en ach, als de kinderen lekker in hun eigen bedjes liggen te slapen, is er nog tijd genoeg, toch? Die was opruimen, dat doen we morgen wel weer. Je vindt het belangrijk om te investeren in je relatie en je voelt je meer dan verbonden als je seks hebt gehad. Het geeft je humeur en zelfvertrouwen een boost.
  3. Ram
    De Ram wil eigenlijk altijd wel, en laat zich niet zo snel beïnvloeden door kinderen of geen kinderen. Ze volgt haar instinct en weet precies haar zin te krijgen. Ze is wild in bed en altijd in voor wat experimenten. Je houdt niet van urenlang soft gedoe, je gaat gewoon het liefst echt voor de actie in de taxi. En je bent helemaal gelukkig als jullie het weer hebben gedaan: dan vind je opeens al dat huishouden doen ook een stuk minder erg.

Bron: AndC

De fijnste leopard printjes voor in jouw kast: