In samenwerking met Mama Magazine

Moeders met deze 3 sterrenbeelden shoppen de meeste kleding voor zichzelf

29.05.2024 11:36

Elke moeder verdient het om zichzelf te verwennen, en sommigen doen dat graag door te winkelen. Hoewel iedereen unieke voorkeuren en gewoonten heeft, lijken bepaalde sterrenbeelden een natuurlijke voorliefde te hebben voor mode en winkelen.

Volgens astrologie-experts zijn er drie sterrenbeelden die opvallen als het gaat om het kopen van kleding voor zichzelf: Leeuw, Weegschaal en Stier.

1. Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Kernwoorden: zelfvertrouwen, uitstraling, luxe

Moeders die geboren zijn onder het sterrenbeeld Leeuw, hebben een sterke aanwezigheid en houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Ze zijn vaak zelfverzekerd en hebben een aangeboren gevoel voor stijl. Voor een Leeuw is kleding een manier om hun persoonlijkheid uit te drukken en hun koninklijke aard te laten zien. Ze geven graag geld uit aan opvallende, luxe items die hen helpen om op te vallen en bewondering te oogsten. Leeuwenmoeders zien winkelen niet alleen als een noodzaak, maar als een plezierige ervaring en een kans om zichzelf te verwennen.

2. Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Kernwoorden: elegantie, balans, schoonheid

Weegschaal-moeders zijn vaak gepassioneerd door esthetiek en schoonheid. Ze hebben een aangeboren gevoel voor mode en weten hoe ze verschillende stukken moeten combineren om een perfecte balans te bereiken. Voor Weegschalen is winkelen een manier om hun garderobe up-to-date te houden en zichzelf mooi te voelen. Ze worden aangetrokken door elegante en verfijnde kledingstukken en zijn bereid om tijd en moeite te investeren in het vinden van de perfecte outfit. Een Weegschaal-moeder houdt ervan om er altijd op haar best uit te zien, zowel voor zichzelf als voor anderen.

3. Stier (20 april – 20 mei)

Kernwoorden: comfort, kwaliteit, luxe

Stier-moeders waarderen comfort en kwaliteit boven alles. Ze hebben een verfijnde smaak en zijn bereid om te investeren in goed gemaakte, luxe kledingstukken die lang meegaan. Voor een Stier is winkelen niet alleen een functionele activiteit, maar ook een zintuiglijke ervaring. Ze houden van het gevoel van zachte stoffen en de pracht van goed ontworpen kleding. Een Stier-moeder kiest haar kleding zorgvuldig en geeft de voorkeur aan tijdloze stukken die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Ze hebben een oog voor detail en genieten van de zoektocht naar het perfecte kledingstuk dat hen een gevoel van luxe geeft.

Otrium is waar je je beste deals vindt

En als je dan toch shopt, dan het liefst met veel korting, toch? De mooiste merken vind je voor een goede prijs – veel minder dan de originele prijs – bij Otrium. Denk maar aan Deblon: je leeft als moeder toch in deze leggings? Ze hebben ook geweldige kleding voor je zoon of dochter. Enjoy je shopping, je verdient het, mama. Meer dan 400 merken en dagelijkse goede deals: je vind je knapste outfits op Otrium!