Moeders met déze 4 sterrenbeelden huilen (stiekem) best vaak

29.04.2021 19:04

Iets zielig op tv, een mooi verhaal van iemand, je kind dat zó intens lief naar je kijkt… Ach, soms kan huilen heel lekker zijn. En opluchten. Dat vinden deze moeders met 1 van deze 4 sterrenbeelden zéker.

Want zij huilen het vaakst van iedereen. En dat is heus zo erg nog niet.

Kreeft

De Kreeft staat bekend om haar gevoelige karakter. Ze trekt dingen zich snel heel persoonlijk aan en gaat vaak gebukt onder angst. Ze maakt zich veel zorgen om haar naasten: zijn ze wel gelukkig? Blijven ze wel gezond? Ze kan veel piekeren en malen en daarbij komen ook de nodige tranen kijken.

Weegschaal

Sinds de Weegschaal moeder is, vloeien de tranen rijkelijk. Ze staat sindsdien anders in het leven: kwetsbaarder. Ze maakt zich zorgen om of ze het wel goed doet als moeder. Of ze wel een leuke vriendin is, een leuke partner. Ze wil aan iedereen die ze liefheeft evenveel tijd besteden, maar nu ze kinderen heeft, is die tijd er simpelweg niet meer. Dat vindt ze lastig. Zodra ze babyfoto’s van haar kleintjes terugkijkt, springen de tranen haar in de ogen.

Lees ook
Deze babynaam past het beste bij jouw kind op basis van zijn of haar sterrenbeeld

Maagd

De Maagd huilt liever in haar eentje: ze wil er niemand mee lastigvallen. Maar ze kropt haar emoties flink op: wat er echt in haar omgaat, weet bijna niemand. Als moeder is ze ontzettend geduldig en lief, maar ze offert veel van haar eigen idealen en dromen op voor het leven dat ze nu heeft. Ze doet het met liefde, maar soms wordt het ook haar teveel. En dan mag er best even gehuild worden, stiekem. Een Maagd kan altijd leren om meer over haar emoties te praten, met vriendinnen, of met een psycholoog.

Tweeling

De Tweeling kan grienen om van alles: een mooie film, een mooi boek, een ontroerend verhaal. Ze staat vol emotie en kracht in het leven: haar gevoelens laat ze gewoon zien. En dat maakt haar juist een sterke vrouw. Als ze moeder is, is ze op haar best. Ze voelt zich er toe doen in het leven, ze heeft een groot doel waaraan ze werkt. Dat staat boven welke baan dan ook. Dat gaat dieper dan welke vriendschap dan ook. De liefde voor haar kind is haar grootste bron van energie, maar ook dat is wel eens zwaar. En daar zitten ook wel eens stomme dagen tussen, ja. Dan huilt ze lekker een flinke pot weg, en dan is het snel weer goed. Ze huilt liever bij haar partner dan bij iemand anders.