Bij moeders met deze 4 sterrenbeelden is het vaak een chaos in huis

24.12.2019 10:13
chaos

Je wilt nu eenmaal zoveel doen op een dag, en opruimen is niet het leukste klusje. Een beetje chaos in huis vind je dan ook niet zo erg sinds je moeder bent.

Bij sommige moeders is het dan ook vaker wat chaotisch in huis dan bij anderen. En dat heeft alles te maken met je sterrenbeeld.

Heb je 1 van deze vier sterrenbeelden? Dan ben je dol op wat rommel en rumoer:

Tweelingen
Bij jullie in huis is het nooit saai. Er gebeurt altijd wel wat en ach, die troep opruimen komt later wel. Eerst even lekker met elkaar keten en kletsen. Je bent een veelzijdige moeder met energie en je gezin komt regelmatig voor verrassingen te staan. Je zorgt voor reuring in huis. Je bent open-minded en altijd geïnteresseerd in het leven van je kinderen. Je hebt liever een goed gesprek met ze dan dat je de vaatwasser reinigt.

Weegschalen
Speelgoed haalt het kind in jou weer naar boven. Je kunt zó genieten van je kinderen en van alles wat ze doen en zeggen. Ook kattenkwaad vind je stiekem schattig. En daarom is chaos in je huis niet iets waar je je erg druk om maakt. Je ziet al die zooi niet eens meer liggen: je ziet een huis waarin geleefd wordt. En dat vind je belangrijker dan dat alles netjes en schoon is. Want tijd samen doorbrengen met je gezin is waar het allemaal om draait voor de mama-Weegschaal.

Waterman
Yessss, je bent graag een coole moeder. Maar je moederschap verandert met de dag en van regelmaat heb je nog nooit gehoord. Liever ben je lekker druk en bezig. Je verwacht graag het onverwachte en houdt van spontane dingen doen. Lekker actief, lekker op avontuur. Thuis is het fijn, maar je bent graag op pad met je kinderen. Je kunt soms turbulent zijn en van wat drama houden maar ach, als dat het ergste is… Je kinderen zijn inmiddels wel wat gewend in huis. En lachen kunnen ze zéker met je.

Boogschutter
Je bent een spontane moeder die altijd wel in is voor iets nieuws. Je ontdekt graag grenzen en je maakt je niet zo druk om een net huis. Schoonmaken vind je een beetje zonde van je tijd: liever bouw je hutten of maak je poppen-thee. Je lost alle problemen in het gezin op een creatieve manier op en de dag vliegt met jou om. Je weet het ene na het andere gezellige spel te bedenken en je kinderen zijn dan ook dol op je ideeën. Je bent aanwezig én geliefd.

Volg ons ook op Instagram! 

[enjoyinstagram_mb_grid]

Bron: Harpers Bazaar