Moeders met één van deze 5 sterrenbeelden zijn het allerknapst

28.12.2023 10:59

Als je moeder wordt heb je minder tijd voor jezelf. En dat is heus niet erg, maar sommige vrouwen proberen er in ieder geval nog gezellig bij te lopen, of ze moeder zijn of niet.

Dat heeft alles te maken met je sterrenbeeld: sommige moeders doen nu eenmaal meer aan uiterlijke verzorging dan anderen.

De een shopt graag voor de nieuwste mode, de ander houdt zich keurig aan een strak figuur… Dit zijn volgens astrologen de knapste moeders:

 1. Weegschaal
  Je vindt het belangrijk dat je tijd voor jezelf hebt: even naar de kapper, je nagels doen, sporten, gezond eten en hop, ook gelijk je wenkbrauwen verven. Je bent bezig met hoe je eruitziet, maar je bent ook helemaal happy op dagen in een legging en XL slobbertrui. Je houdt van die balans: soms lekker optutten, soms weer gewoon mama zijn in je mama-outfit.
 2. Vissen
  Je bent een van de sterkste sterrenbeelden: je ziet er altijd perfect gestyled uit. Je bent graag bezig met jezelf en je vindt uiterlijke verzorging er gewoon bij horen, hoe druk je ook bent. Even die gezichtsbehandeling als de oppas er nog is: dat zijn de pure momentjes voor jezelf als moeder. En die verdien je.
 3. Schorpioen
  De Schorpioen is van nature een beauty en je bent dol op make-up, tutten en de leukste outfits shoppen. Je hebt graag dat anderen je knap vinden en je laat jezelf graag van je beste kant zien. Je komt zelfverzekerd over van de buitenkant, hoewel je vanbinnen nog wel eens kunt piekeren. Laat soms ook je zwakke kanten zien, dat kunnen anderen alleen maar waarderen.
 4. Kreeft
  De Kreeft is een ware moeder en zet haar kinderen altijd op de eerste plek. Toch wil ze, als ze tijd hebt, zichzelf ook verzorgen en vertroetelen. Ze is dol op mooie en dure spulletjes voor haar gezicht, ze kan intens genieten van een massage of een kappersbezoek. Zijn de kinderen naar school, dan pakt de Kreeft haar rustmomenten en dat doet haar uiterlijk goed. Ze ziet er altijd stralend en verzorgd uit.
 5. Maagd
  De Maagd hoeft weinig aan haar uiterlijk te doen; ze is gewoon een knappe vrouw. Ze heeft een natuurlijke uitstraling waar velen verlegen van worden: ze is zichzelf en straalt daarin. Ze houdt zich graag bezig met tutten en make-up en dat siert haar: anderen zijn altijd jaloers op haar knappe glow. Dat je soms voor je eigen geluk kiest, is alleen maar belangrijk. Anders raak je jezelf in het moederschap volledig kwijt.
Bron: Medium Chat