Moeder is klaar met commentaar op uiterlijk van zoons: ‘Zijn het echt broers?’

15.05.2024 10:04

Maddie is een trotse moeder van twee jongens, die wat uiterlijk betreft verschillend zijn. Jaden is 15 jaar en Callum is 3 jaar. Jaden heeft een donkere huidskleur en Callum een blanke huidskleur. Daar krijgt ze veel vragen over. ‘Ben je echt de biologische moeder van beiden?’ ‘Zijn het echte broers?’.

En veel mensen durven het gewoon te vragen: ‘Is een van je kinderen geadopteerd?’. Ze is nu klaar met al dat commentaar en deelt op TikTok haar reactie. ‘Ja, dit zijn mijn eigen kinderen, nog nooit gehoord van interraciale relaties? Maddie is samen met een blanke man en haar ene zoon lijkt meer op haar, en haar andere zoon meer op zijn vader.

Commentaar op uiterlijk van haar zoons

Wanneer ouders met verschillende huidskleuren een kind krijgen, erft het kind genen voor huidskleur van beide ouders. Huidskleur wordt bepaald door meerdere genen, niet slechts één, en de combinatie van genen die het kind van elk van zijn ouders erft, kan resulteren in een breed scala aan huidskleuren. ‘We lachen maar om hoe gek mensen zijn om ons al die vragen te stellen. Trekken we ons er iets van aan? Nee, hoor. We zijn een gelukkig gezin en de broers hebben een geweldige band met elkaar, ondanks hun leeftijdsverschil van twaalf jaar’. De video heeft meer dan 3.7 miljoen views op TikTok.

@houserwebbfamily after 1000s of comments I figured we would clear this one up for you all. 🙃 #motherandsons #brothers ♬ son original – Franceska Fournier