Bewezen: kinderen die worden geboren in april of oktober hebben meer kans om beroemd te worden

29.04.2022 10:43

Uit onderzoek blijkt dat de maand waarin je geboren bent best wat zegt over je karakter. En ja, je karakter bepaalt voor een groot deel weer of je uitzonderlijk succesvol wordt.

Zo zeggen experts dat kinderen die worden geboren in april best geluk hebben.

Oktober doet ’t ook

Want juist als je in deze maand van het jaar jarig bent, zou je een grotere kans hebben om beroemd te worden. Uit onderzoek blijkt dat de kans dat mensen die in april worden geboren, succesvol worden, vier keer zo groot is dan bij mensen die in februari, maart of november worden geboren. De beste maand om jarig te zijn volgens deze statistieken? Mensen die in oktober worden geboren hebben de grootste kans op succes en bekendheid, maar april is ook een goede maand. In het onderzoek werd gekeken naar de geboortemaand van bekende succesvolle mensen, zoals Bill Gates, Kim Kardashian en Lionel Messi. En verrassend veel succesvolle en wereldberoemde mensen zijn dus jarig in april of oktober.

Natuurlijk zegt je geboortemaand of de geboortemaand van je kind lang niet alles, maar goed, alle beetjes helpen. Verder heb je nog wat talent, geluk en motivatie nodig om het ver te schoppen, maar het eerste zetje in de rug heb je alvast.

Bron: Vriendin