Maxime Meiland heeft weer contact met de vader van Claire: ‘Hij appt soms’

01.10.2021 07:59

Maxime Meiland heeft twee dochters, die ze met twee verschillende mannen kreeg. Met haar ex, de vader van haar oudste dochter Claire, had ze nooit contact. Hij wilde niet in haar leven zijn.

Tot nu. Want hij appt haar weer, laat ze weten.

Appt weer

Inmiddels heeft ze een tweede kind, met haar huidige liefde Leroy. Ze zijn alweer een tijd gelukkig samen en sinds de komst van Vivé is het romantische plaatje compleet. Maar Maxime vertelt nu openhartig in een gesprek met tijdschrift &C dat ze weer contact heeft met de vader van Claire. Een grote verandering, omdat hij voorheen nooit een rol in het leven van zijn 4-jarige dochter heeft gespeeld.

‘Hij appt sinds kort weleens, maar dan denk ik vaak: nu even niet’, geeft Maxime aan in het gesprek.

Lees ook
Zwangere Maxime Meiland deelt topless foto’s én pronkt met babybuik

Jaloers

Maar het zorgt ook voor emoties thuis. Want Maxime geeft eerlijk aan dat Leroy het vreselijk vindt. ‘Ik vind het zo zielig voor Leroy, want elke keer dat Jaap appt staan de tranen bij Leroy in de ogen. Hij is bang dat als Jaap eenmaal weer in beeld komt, Claire bij ons wordt weggehaald.’

Volgens haar zus Montana en haar vader Martien is het maar ingewikkeld allemaal, en zou ze er beter aan doen om Claire nog even weg te houden bij vader Jaap en zijn hele familie.  ‘Claire is nog zo klein, als ze dan ook nog die hele andere familie erbij krijgt…’ geeft Montana aan. ‘Veel te ingewikkeld voor dat meisje’, aldus Martien.

Dochtertje Vivé:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Bron: Story