Marlijn laat haar afgetrainde blote buik 1 jaar na haar bevalling zien: ‘Het kan dus toch’

30.04.2022 07:57

Niet iedereen zit gelijk na haar bevalling weer strak in haar vel. En dat is helemaal oké. Marlijn Weerdenburg heeft vanaf haar zwangerschap tot nu hard getraind en toont de resultaten op Instagram.

De 39-jarige actrice zegt dat sporten nu haar uitlaatklep is geworden, naast optreden.

Veel trainen

Marlijn beviel vorig jaar van haar tweede kind.  ‘Vanaf mijn tweede trimester in mijn zwangerschap tot nu, Sammie 1 jaar. Sporten is voor mij de grootste uitlaatklep geworden naast zingen. Het maakt mijn hoofd leeg, het verzacht mijn verdriet, ik voel me zelfverzekerder en ik heb het gevoel dat ik alles aankan.’

Ze gaat verder met: ‘En zie hier, voor het eerst in mijn volwassen leven, een platte buik. Na 2 zwangerschappen heeft het toch nog een keer mogen gebeuren. Super trots. Het kan dus toch.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marlijn Weerdenburg (@marlijnweerdenburg)