Mannen met deze 5 sterrenbeelden zijn de liefste vaders

17.10.2021 12:16

Natuurlijk kan elke man een leuke vader zijn, dat heeft maar weinig met iemands sterrenbeeld te maken. Maar de ene man is wel meer een vader voor jonge kinderen, die snapt hoe ze willen spelen, die graag thuis is… En dat staat dus in de sterren geschreven.

Iedere vader doet het vast op zijn manier, en daar is niets mis mee. Maar heb je een man gevonden met één van deze sterrenbeelden?

Dan heb je mazzel: dit zouden de leukste vaders zijn.

 1. Ram
  De Ram staat altijd klaar voor zijn dochters of zoons. Hij is dol op keten, gein uithalen en torens bouwen. Door het hele huis ligt speelgoed en dat vindt hij maar wat gezellig. Hij is een echte papa: niet voor niets rennen alle kinderen naar hem toe als hij thuiskomt van werken. Ook als de kinderen eenmaal opgroeien, blijven ze dol op hun vader. Hij is speciaal: grappig, lief, betrouwbaar en iemand waar kinderen om kunnen lachen.
 2. Vissen
  De Vis is misschien niet de grootste prater, maar hij is wel ontzettend lief. Dol op zijn gezin: zij zullen altijd op nummer 1 staan. Hij wil het liefst veel kinderen en is een trotse vader aan de zijlijn van het veld. Hij zal geen schoolafspraak missen: als hij nodig is, zegt hij alles af.
 3. Steenbok
  Een andere hele goede vader is een Stier. Een Stief is namelijk heel beschermend en net als de Steenbok ook erg geduldig. Dat maakt hem een fijne vader: hij luistert goed en voedt zijn kinderen op de juiste manier op. Hij wil graag veel thuis zijn.
 4. Kreeft
  Voor de Kreeft is familie het belangrijkst. Het liefst doet hij elk weekend weer iets leuks met het hele gezin: hij tilt de kleintjes op, rent achter ze aan en haalt gein uit. Hij zal altijd voor het slapengaan dat verhaaltje lezen: niets vindt hij zo waardevol als die gewone momenten met elkaar beleven.
 5. Leeuw
  De Leeuw beschermt zijn kinderen als geen ander. Hij zorgt dat hen niets tekort komt: een mooi huis, een fijn leven. Hij regelt alles. Van de spannendste vakanties tot aan de coolste uitjes: deze vader is overal voor in. Hij kan niet wachten op alle avonturen die nog gaan komen als gezin.

Lees ook
‘Ik ben 21 en moeder van een 15-jarig meisje, maar niemand neemt me ooit serieus’