Lil Kleine na een jaar weer herenigd met zoon Lío: ‘Eindelijk samen’

14.03.2023 08:50

Lil Kleine is weer herenigd met zijn driejarige zoon Lío. De rapper had het kind ongeveer een jaar niet gezien. “Eindelijk samen”, schrijft hij maandag in een Instagram-story.

Daarop is te zien hoe de twee bij elkaar liggen. Lío ligt heerlijk tegen zijn vader aan.

Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, zag zijn zoon niet vanwege de moeilijke breuk met zijn ex Jamie Vaes. In januari stonden Jorik en Jamie voor de rechter om een omgangsregeling te treffen. De 28-jarige rapper had de zaak aangespannen omdat hij naar eigen zeggen zijn zoon al een jaar niet had gezien. Dat mocht niet van zijn moeder, die vermoedelijk fysiek is mishandeld door de artiest. Eerst mocht Lil Kleine zijn zoon weer via videobellen zien, maar nu is er ook echt contact geweest.

Leven beteren

Vorige maand zei de rapper nog dat hij zijn leven voor zijn zoon wil beteren. “De pijn en het gemis die ik een jaar lang heb gevoeld, omdat ik hem niet kon zien of spreken, is echt een nachtmerrie geweest”, liet Lil Kleine toen weten.

“Maar hij is ook de reden dat ik de strijd met mezelf aanga en probeer een beter mens te zijn, die betere keuzes zal maken. Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn. Maar ik wil mezelf ook nooit meer verliezen.”

Nog altijd loopt er een onderzoek naar Lil Kleine. Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt hem ervan zijn ex Jaimie te hebben mishandeld.

Bron: nu.nl