Kindjes met déze vijf sterrenbeelden zijn het liefst

13.04.2023 07:26
kindjes sterrenbeeld liefst

Nee, we zijn het met je eens – het karakter van je kind wordt door veel meer gevormd dan door zijn of haar sterrenbeeld. Maar toch: het sterrenbeeld zegt wel degelijk iets over het karakter van je kleintje. Of ze ondeugend zijn bijvoorbeeld, of ze goed luisteren en of ze lief zijn. Als jouw kind een van deze vijf sterrenbeelden heeft, weet je zeker dat je een lieverd in huis hebt.

Laten we vooropstellen dat iedere ouder zijn of haar kind het liefst vindt. Je hebt het zelf gemaakt, het is je vlees en bloed – what’s not to love? Maar of anderen het daar ook mee eens zijn? Dit zeggen de sterren erover.

Kinderen met deze vijf sterrenbeelden zijn het liefst

 1. Vissen
  Kinderen met het sterrenbeeld Vissen staan bekend om hun grote inlevingsvermogen. Ze weten altijd het juiste te zeggen en staan voor iedereen klaar. Ze zijn loyaal, trouw, gevoelig en bieden altijd een luisterend oor. Is er een probleem? Dan willen zij het oplossen. Kortom: kindjes met het sterrenbeeld Vissen zijn ongelooflijk lief.
 2. Kreeft
  Ook de Kreeft is er eentje waarmee je in je handjes mag knijpen. Over het algemeen zijn kindjes met het sterrenbeeld Kreeft super liefdevol. Ze zijn gevoelig, empathisch en houden altijd rekening met de ander. Een nadeel daarvan is dat ze vaak heel bezorgd zijn en moeite hebben met het stellen van grenzen. Niet iedereen is zo lief als jouw kindje, dus er zullen types zijn die daar misbruik van willen maken.
 3. Weegschaal
  Kernwoorden voor een Weegschaal: zorgzaam, zorgzaam, zorgzaam. Weegschalen zijn vooral bezig met anderen – heeft iedereen het naar z’n zin? Is het wel leuk? Gaat het goed met Pietje, Klaasje, Jantje? Dat betekent dat ze superlief, gevoelig en empathisch zijn, maar ook dat ze zichzelf vaak voorbij lopen. Je kunt ook té lief zijn, natuurlijk.
 4. Boogschutter
  Kindjes met het sterrenbeeld Boogschutter zijn vrolijk, optimistisch en ondernemend. Ze gunnen iedereen de wereld en zijn ontzettend gul. Als ze vriendjes maken, zijn dat vaak vrienden voor het leven. Anderen vinden het fijn om met een Boogschutter om te gaan, juist omdat-ie zo lief is en positieve energie uitstraalt.
 5. Steenbok
  Een Steenbok lijkt op het eerste gezicht vaak een beetje op zichzelf. Ze zijn dol op alleen zijn en kunnen zich heel lang vermaken in hun eigen fantasiewereld. Maar Steenbokken zijn ook ontzettend empathisch. Gebeurt er iets dat niet in de haak is met iemand van wie ze houden? Dan staan ze er meteen. En een verjaardag vergeten? Dat zal een attente en liefdevolle Steenbok niet zo snel doen.
Bron: Famme