Kinderen met deze 3 sterrenbeelden zijn ’s ochtends het vroegst wakker

04.06.2024 19:08

Ook al wakker als de rest van het land nog lijkt te slapen? Elke ouder weet dat sommige kinderen vroeg uit de veren zijn, terwijl anderen liever uitslapen. Wat maakt dat jouw kleintje om vijf of half zes al op wil staan? Het heeft alles te maken met hun sterrenbeeld.

Zit jouw kind er ook bij?

1. Ram (21 maart – 19 april)

Kinderen geboren onder het teken Ram staan bekend om hun onuitputtelijke energie en avontuurlijke geest. Deze kleine rakkers zijn vaak de eersten die hun ogen openen en klaar zijn om de dag te beginnen. Hun enthousiasme en nieuwsgierigheid drijven hen om vroeg op te staan en de wereld te verkennen. Als ouder van een Ram-kind kun je je ochtenden het beste starten met een leuke activiteit of een speelse ochtendroutine om hun energie in goede banen te leiden.

2. Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zijn van nature leiders en houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Deze kinderen zijn vaak vroeg wakker omdat ze niets willen missen van wat er om hen heen gebeurt. Hun natuurlijke charisma en verlangen naar actie maken hen vroege vogels die de dag graag beginnen met een knal en veel kletsen. Als je een Leeuw-kind hebt, kun je overwegen om hun ochtend te vullen met creatieve en stimulerende activiteiten die hun nieuwsgierigheid en talenten aanspreken.

3. Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutter-kinderen zijn avontuurlijk en altijd op zoek naar nieuwe ervaringen. Hun innerlijke drang om te ontdekken en te leren, maakt hen vaak vroeg wakker. Deze kleine ontdekkingsreizigers willen elke minuut van de dag benutten om nieuwe dingen te zien en te doen. Voor ouders van een Boogschutter-kind is het handig om voorbereid te zijn op een vroege start met activiteiten die hun leer- en ontdekkingsdrang invullen, zoals lekker beginnen met knutselen en tekenen.