Kinderen met deze 3 sterrenbeelden zijn veruit het braafst in de klas

07.01.2024 19:44

Heb je een braverik in huis, die op school keurig als eerste zijn of haar vingertje opsteekt als de juf wat vraagt? Dat heeft alles te maken met hun sterrenbeeld.

Want kinderen met een van deze drie sterrenbeelden zijn het braafst in de klas.

Deze sterrenbeelden zijn keurig in de klas

Fijn voor jou als moeder, dus. Want dat scheelt een hoop gezeur over maak-nou-toch-je-huiswerk. Ze doen graag mee op school en vinden leren het leukste dat er is. Een geluk.

  1. Leeuw
    Leeuwen hebben over het algemeen een sterke en zelfverzekerde persoonlijkheid. Ze hebben vaak een natuurlijke aanleg voor leiderschap en willen graag opvallen, met hun intelligentie. Ze leren zonder problemen omdat ze het heel leuk vinden. Ze luisteren graag naar de juf en zullen zich rot voelen als ze de regels overtreden. Dus: deze kinderen zijn het allerbraafst in de klas. Hun valkuil is wel dat ze misschien soms té lief zijn en té graag willen luisteren. Andere kinderen kunnen dan misschien wat kattig reageren. Leeuwen hebben soms een sterke trots en willen gewaardeerd en bewonderd worden. Ze hechten waarde aan erkenning en streven naar succes.
  2. Maagd
    Maagd-kinderen hebben vaak affiniteit met orde en structuur. Ze kunnen een sterke behoefte hebben aan organisatie in hun dagelijkse activiteiten en omgeving. Ze houden van rust, regelmaat en dat is precies wat school hen brengt. Ze genieten van die schooldagen en zijn juist in de vakanties meer ontregeld. Maagd-kinderen kunnen vroeg een gevoel van verantwoordelijkheid ontwikkelen. Ze nemen hun taken serieus en proberen hun verplichtingen na te komen. Huiswerk is dus een zeer serieuze taak. Ze zijn ook behoorlijk slim. Deze kinderen hebben vaak een scherp analytisch vermogen. Ze zijn nieuwsgierig en willen begrijpen hoe dingen werken. Ze kunnen ook kritisch denken ontwikkelen.
  3. Steenbok
    Deze kinderen hebben vaak een sterke ambitie en streven naar succes in hun inspanningen. Ze kunnen doelgericht zijn en vroeg een gevoel van richting ontwikkelen. Ze weten dus al snel dat school belangrijk is en doen daarom elke dag hun stinkende best om de beste van de klas te zijn. Hop, die vinger weer omhoog: ik weet het antwoord, juffie. Ze geven niet snel op en zijn bereid om hard te werken voor wat ze willen bereiken. Ze doen het ook heel goed op school. Steenbok-kinderen proberen vaak praktische oplossingen te vinden voor problemen. Steenbok-kinderen ontwikkelen vaak vroeg een sterk gevoel van zelfdiscipline. Ze kunnen zichzelf goed organiseren en zijn in staat om zich te concentreren op taken. En de juf is van groot belang in hun leven. Steenbok-kinderen hebben vaak een diep respect voor autoriteit en traditionele waarden. Ze kunnen zich bewust zijn van sociale normen en proberen deze te volgen: ze willen geen ruzie.

Lees ook: De 22 meest gekozen stoere meisjesnamen voor je coolste kind