Kimberley Klaver toont eerlijk hoe haar buik er een week na de bevalling uitziet

15.12.2022 12:02

Kimberley Klaver is een aantal maanden geleden moeder geworden van haar tweede kindje, zoon Dani. Ze deelt een eerlijke foto van haar postpartumbody.

Want het is best gek en even wennen, dat je na 9 maanden een baby dragen opeens weer een lege buik hebt.

Even wennen

‘Gek hoe je het gevoel van leven en getrappel kan missen. Heimwee en ook blij dat ik hem nu in mijn armen kan vasthouden. Ik grijp nog vaak naar mijn buik en deze voelt nu leeg. Een lichaam zoekend naar zijn ‘originele vorm’.”

Volgens Kimberley hebben juist veel vrouwen het gevoel dat ze na hun zwangerschap hun buiken moeten verbergen. Dat het moet lijken alsof er nooit wat is gebeurd. ‘Er zit immers geen baby meer in en dus wordt het regelmatig als ‘niet mooi’ beschouwd. Ik laat hem dus lekker wel zien. Misschien heb ik snel weer een platte buik, misschien niet. Misschien wel nooit meer hetzelfde. Eerlijk gezegd maakt dat mij niet zoveel uit.’

Ze probeert haar nieuwe lichaam juist te omarmen. ‘Ik kan alleen maar kijken en de schoonheid zien van mijn lijf wat zo hard heeft gewerkt, dat alles op alles heeft gezet om leven te creëren en op aarde te zetten en wat zo een f*cking fantastisch huis is geweest voor mijn zoon.’ De eerlijke foto’s worden nog steeds geliket, ook al is haar jongste kind al bijna 1 jaar oud.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kimberley Klaver (@kimberleyklaver)

Het eerste badje van Dani is ook mooi vastgelegd:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kimberley Klaver (@kimberleyklaver)

En zo zag haar buik er in haar zwangerschap nog uit:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kimberley Klaver (@kimberleyklaver)

Bron: Instagram