Kim Feenstra open over moederschap: ‘Niemand heeft ons morgen beloofd’

18.04.2021 17:51

Kim Feenstra is de trotse moeder van zoontje Brooklyn en ervaart sinds enkele maanden hoe het leven als moeder is. Daar is ze op Instagram bijzonder open over.

Op de zwart-witfoto die Kim met haar volgers deelt, is het 35-jarige model en de inmiddels zes maanden oude baby te zien.

Liefde voor je kind

Zijn gezichtje laat ze niet zien, omdat zij en haar vriend Stanley hem nog even lekker voor zichzelf willen houden. Zeker nu hij nog zo klein is. Als onderschrift schrijft ze, als inspiratie voor andere moeders: “Liefde voor je kind is met niks te evenaren. Het is onvoorwaardelijk. I know now. Alles wat ik doe en van plan ben staat in het teken van mijn zoon. Om hem maak ik mij zorgen en voor hem zal ik zorgen”, aldus Kim.

“Elke dag die we samen mee maken leer ik om nog meer lief te hebben en toch ook al een beetje loslaten. Loslaten wanneer hij even niet in mijn buurt is. En ik bijna iedere minuut aan hem denk”, zegt het model. “Ik heb al veel meegemaakt maar wist oprecht niet dat echte liefde zo kon zijn. Zo puur en eerlijk. Ik zal hem ook altijd hopelijk blijven inspireren om puur en eerlijk te blijven.”

Lees ook
Op motor rijdende Kim Feenstra deelt gewaagde ‘naaktfoto’

Het lef

“Gelukkig duurt dat nog wel heel even. Maar de afgelopen 6 maanden gingen in een fractie van een seconde voorbij. Meneer denkt al zelfstandig te kunnen zitten. Wat een lef hè? Het leven is mooi. Je bent er maar even. Dat zegt mijn moeder altijd. Laat los wat je los moet laten en hou vast aan wat je gelukkig maakt. Niemand heeft ons morgen beloofd. Gister kunnen we niet meer terughalen en vandaag kunnen we er nog wat van maken. Dus, maak er wat van. Vandaag.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Bron: Instagram