Kim Feenstra deelt eerlijke foto van het ‘niet zo glamourous’ moederschap

24.12.2020 10:38

Topmodel Kim Feenstra is dit jaar de trotse moeder geworden van zoontje Brooklyn. Ze geniet van het ware moederschap en deelt op social media eerlijke foto’s van haar dagelijks leven.

Ze kan er om lachen: ‘Dag hakken, dag glitter en glamour’, schrijft ze bij een foto waarop te zien is hoe ze lekker op de bank hangt met haar mannetje.

‘Hallo huispak, spuug en volle luiers’, grapt ze verder. Maar ze ‘kiest hier elke dag opnieuw voor’, vertelt ze ook, dolgelukkig. Het is ‘haar kleine berenkontje’ en ze is ‘dolverliefd’ op haar Brooklyn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Eerder gaf Kim al deze eerlijke kijk in haar leven als mommy: ‘Brooklyn is 7 weken op de wereld en hij groeit als kool. Zijn eerste pakje kan hij niet meer aan en dat deed me emotioneel meer dan ik had gedacht. Sinds een week slaapt hij de nacht door en meld hij zich keurig rond half 7 in de ochtend. De rust is meer terug gekeerd en ik ben helemaal geland. Maar de eerste weken waren daar onzekerheden en vlogen mijn gedachten soms alle kanten op.(nog steeds hoor) Doe ik het wel goed? Krijgt hij voldoende moedermelk? Doen mijn borsten het nog wel? is hij een blije baby of huilt ie omdat ie honger heeft? Heeft ie het te warm of te koud? Ligt ie wel lekker? Hij poept soms 1x in de 2 dagen en soms 5x per dag, is dat wel goed? Ik zocht me suf op het net en ook mijn verloskundige en ingeschakelde lactatie deskundige moesten er aan geloven. Evenals vrouwen in mijn directe omgeving. Ik ben niet overbezorgd maar gewoon een moeder I guess. Want moeder ben je niet voor even maar voor de rest van je leven. Uiteindelijk leer je op een hele andere manier op jezelf te vertrouwen. En gek genoeg verloopt dat proces helemaal organisch. . Elke dag leer ik weer bij. Van hem en van mezelf. En het is waar. Het gaat zo snel. Brooklyn zijn wereld wordt met de dag groter. Hij kijkt letterlijk zijn bruine ogen uit. En ik kijk naar hem en denk: Je doet het goed. Wij doen het goed. Tegen alle nieuwe mama’s wil ik graag zeggen dat het oke is als je het even niet meer weet. We zijn allemaal groot geworden toch? Vertrouw op je gevoel. En blijf connected met je baby. Dit moet je samen doen. Chill mama, we got this. It’s all good mama, you’ll rock this. PS. Als je een nieuwe mama of al een oude rot in het vak mama in je omgeving hebt, zeg dan even dat ze het goed doet. Dat is namelijk zo nu en dan heel fijn om te horen. ❤️

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Kim en haar partner Stanley en hun kleine jongen:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Bron: Instagram