Kim Feenstra deelt foto van grote babybuik en gaat bíjna bevallen

08.10.2020 20:26

Kim Feenstra is zwanger van haar eerste kind en het lijkt erop dat ze elk moment is uitgerekend. Maar haar kleine jongen of meisje zit nog altijd in haar buik, zo is te zien op Instagram.

 

‘Still in the oven’, plaatst een prachtige Kim in haar Stories. Zo stelt ze haar nieuwsgierige volgers gerust: ze is nog niet bevallen. In mei maakte ze haar zwangerschap aan haar fans en aan de media bekend; ze was toen al ongeveer 3 maanden zwanger. Dat zou betekenen dat ze op dit moment, half oktober, zeker 8 maanden zwanger is.

Verliefd

“9 maanden aan het voorbereiden om een leven lang verliefd te zijn”, schrijft Kim bij een van haar zwangerschapsfoto’s. Nu voelt ze zich goed, maar dat is wel even anders geweest.  “Ik heb lastige weken gehad. Ik heb me heel beroerd gevoeld.” Eerder vertelde Kim al eerlijk dat ze niet makkelijk zwanger werd. Het is haar en haar vriend Stanley gelukt dankzij ivf-behandelingen. “We beseffen echt allebei dat het een zegen is. Het is geen gemakkelijke weg geweest, maar des te dubbel is ons plezier”, vertelt het model. “We proberen van elk moment te genieten, ook al zijn er momenten dat ik niet echt gezellig ben.”

Kim en haar mooie babybuik:

 

View this post on Instagram

 

Imma stay a fit mama

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

Bron: Instagram