Katja Schuurman laat met kalme foto haar groeiende babybuik zien

26.05.2020 09:42

Katja Schuurman (44) geniet volop van haar tweede zwangerschap. Zij en haar partner Freek van Noortwijk verwachten hun eerste kindje samen.

Op social media laat Katja haar prachtige groeiende babybuik zien.

Ze is eerder al open geweest over de weg naar deze zwangerschap toe. Dat ging niet altijd even makkelijk, bekent ze. “Ik wilde graag zwanger worden, maar die medicijnen vanwege mijn bipolaire stoornis mag je niet combineren met zwangerschap, dus ik moest stoppen”, aldus Katja afgelopen najaar in de Vlaamse talkshow Gert Late Night. “Ik ben 44 en kon niet zo heel erg lang meer wachten.”

Katja en de jongere chef-kok Freek leerden elkaar vijf jaar geleden kennen in een restaurant. Al een kwartier na hun eerste ontmoeting zou de vonk in het toilet hebben overgeslagen. Met haar ex Thijs Römer heeft Katja al een dochter, Sammie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Geen beter begin van de dag dan met yoga en meditatie ??‍♀️ ?‍♂️ Ik deed dat sowieso al graag gewoon lekker thuis, en nu is dat natuurlijk zelfs noodzakelijk. Delight Yoga geeft normaalgesproken lessen op supermooie plekken in Den Haag en Amsterdam, maar via thehouseofyoga.com geven al die leraren (echt een internationale verzameling van de beste ter wereld) de fijnste lessen. Yoga, pranayama, meditatie, inspirerende talks; het voelt als een online ‘sanctuary’. Zeker in deze tijd zeer welkom.. Het werkt voor mij op een bijna magische manier tegen stress, me down voelen, chaos in mijn hoofd en systeem; al doe ik soms maar een klein half uurtje iets, mijn hoofd en lijf zijn instant ontspannen. (Voor mijn mede-zwangeren: ze hebben ook online prenatal yoga, postnatal yoga (Mommie & Baby) en Kids Yoga! ?? ) Omdat deze lessen voor mij zo veel betekenen, wil ik het graag met jullie delen (geen #spon dus, maar gewoon omdat ik er zo veel blijer door word en hoop jullie dus ook!) Als je nu lid wordt, krijg je 25% korting op 4 weken Delight Online én 30 dagen gratis The House of Yoga voor €45,- : via #linkinbio Ik hoop dat het jij er net zo blij van wordt als ik ?

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Bron: Instagram

De mooiste tops en jurken voor jou als hippe mama: