Dít zijn de speciale karaktereigenschappen van kinderen die zijn geboren in oktober

19.10.2020 11:30

Als je jarig bent in oktober, de tiende maand van het jaar, dan ben je wat sterrenbeelden betreft of een Weegschaal óf een Schorpioen. En dat zegt een heleboel over je karakter.

Benieuwd hoe jouw baby zal opgroeien? Je hebt hoe dan ook geluk met een oktoberbaby.

Follow me

Want je baby heeft of een oprecht, vriendelijk en liefhebbend karakter (Weegschalen) of hij of zij is loyaal, wilskrachtig en charismatisch (Schorpioenen). De kans is ook groot dat je oktoberkind een leider is in de groep: ze hebben hun woordje klaar en zijn verbaal erg sterk. Ze weten wat ze willen en hoe ze dat moeten bereiken – al op jonge leeftijd, dus.

En ook zouden kinderen uit oktober relatief gezien erg sportief zijn. Dat komt doordat de moeders van deze baby’s veel zon hebben gezien tijdens de zomer en daarmee veel vitamine D mee hebben gepakt, wat ze indirect weer doorgeven aan hun baby. Vitamine D zorgt voor een goede groei van de spieren, namelijk.

Vrienden

En ook op sociaal vlak is er genoeg te zeggen over kinderen uit deze maand. Uit onderzoek blijkt dat mensen die in oktober zijn geboren ook romantische mensen zijn. Ze houden niet van ruzie en maken het liever snel goed met hun geliefden én ze hebben veel vrienden. Ze hebben hechte vriendschappen waar ze veel tijd en energie in steken, dus laat je kind lekker vaak spelen. Daar heeft je zoon of dochter écht behoefte aan, want een oktoberkindje is niet graag alleen.

Bron: Motherly