Hoe doe je dat, moeder zijn? Dankzij deze app kom je glansrijk het 1e jaar door

07.05.2020 13:03

Het is allemaal ontzettend spannend, want vanaf de dag dat je kind ter wereld komt, in je leven nooit meer hetzelfde. Je bent moeder. Elke dag weer.

Daarom heeft How About Mom iets leuks bedacht: ze hebben een app ontwikkeld die je door het eerste jaar van je moederschap heen helpt.

“How about mom is dé app om jou door je eerste jaar als moeder heen te leiden. Met ons team van medische professionals voorzien we je van alle informatie die je in deze bijzondere, hectische en lifechanging periode nodig hebt. Jij zorgt voor de baby, wij zijn er voor jou.” Zo kun je er alles in lezen over je lichaam na de bevalling, je krijgt adviezen van experts zoals slaapcoaches en ook over hoe je je relatie weer opkrikt met je partner. Wel zo fijn: een app die er niet alleen is voor de baby, maar vooral voor de mama. Want juist na de bevalling en zwangerschap kun je wel wat handvaten gebruiken, nietwaar?

Check hier hoe je de app gratis downloadt op je telefoon of tablet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

App | Yes! De How about mom app kun je vanaf nú downloaden in Apple & Google Play store! Jouw gids in het eerste jaar moederschap. De eerste app die (aanstaande) moeders centraal stelt. De How about mom app is ontwikkeld met een team van zorgprofessionals en behandelt alles waar jij als nieuwe moeder mee te maken krijgt: van naweeën, nachtelijk zweten en hormonen, tot seks na de bevalling, borstvoeding en weer aan het werk gaan. Download ‘m nu via de link in bio ? #app #moederschap #howaboutmom

Een bericht gedeeld door HOW ABOUT MOM (@howaboutmom) op

Bron: How About Mom

De leukste jurkjes voor deze zomer op een rij: