Heeft Geert Wilders kinderen?

14.02.2024 20:46

Wilde Geert Wilders ooit kinderen? Heeft hij ze misschien stiekem, goed verborgen gehouden voor alle media?

Wie is Geert Wilders in zijn privéleven?

Geert komt zelf uit een gezin van vier kinderen. Maar Geert had zelf nooit die wens, zegt hij eerlijk. Al lang voordat hij zo bekend werd in de politiek en voor zijn positie in zijn partij de PVV beveiligd moest worden, had hij het besloten. Hij zou geen vader worden. Nooit. Zij en zijn vrouw Krisztina wilden zich liever kunnen concentreren op hun carrières. En die zijn behoorlijk glansrijk te noemen, natuurlijk. De twee zijn al meer dan 30 jaar getrouwd. Hij wilde aan de bak in Den Haag en zichzelf bewijzen als politicus. De laatste verkiezingen won hij de meeste zetels van iedereen. Krisztina wilde ook bezig zijn met haar eigen dingen en hij wilde niet dat zij dan maar altijd thuis moest blijven zitten tussen de luiers en het speelgoed.

Heeft Geert Wilders spijt dat hij geen kinderen heeft?

Spijt dat hij nooit vader is geworden? Absoluut niet. Geert is nu ergens wel opgelucht dat het er nooit van is gekomen. “Stel je toch voor dat we nu kinderen zouden hebben! Die hadden geen leven gehad, met al die beveiliging om ons heen. Alleen daarom al zijn Krisztina en ik blij dat we geen kinderen hebben”.

Geert Wilders, een Nederlandse politicus en leider van de Partij voor de Vrijheid (PVV), staat bekend om zijn sterke standpunten over immigratie, islam en EU-kritiek. Hij is echter een van de weinige Nederlandse politici die weinig persoonlijke informatie deelt over zijn privéleven, inclusief zijn familie en relaties. Als gevolg hiervan is er weinig bekend over zijn vrouw of eventuele gezinsleven, omdat hij er bewust voor kiest om deze aspecten van zijn leven zoveel mogelijk buiten de publieke schijnwerpers te houden. Heel soms, bij uitzonderingen, gaat zijn vrouw mee.

Bron: Geert Wilders