Hannah werd na de eerste date per ongeluk zwanger van een drieling

16.06.2020 11:13

Als je iemand leert kennen, dan wil je natuurljk genieten van die tijd samen. Maar niet altijd loopt een eerste date zoals je denkt dat het zal gaan.

De 29-jarige Hannah ging namelijk voor het eerst met iemand op date, en raakte per ongeluk zwanger van hem. En niet zomaar zwanger, maar zelfs zwanger van een drieling.

Hannah was zelfs gewoon aan de pil toen ze seks had met Ben. Maar ze werd niet ongesteld, maar kreeg een vreemde bloeding. Toen is ze gelijk naar het ziekenhuis gegaan om zich te laten controleren. “Ik belde Ben op en hij kwam naar het ziekenhuis. Toen ze de echo maakten, zei ze: “Daar is een hartslag. En daar is een tweede hartslag. En daar is de derde”, zegt Hannah in The Sun.

Het gaat niet om een eeneiige drieling, maar om drie losse eitjes die los van elkaar bevrucht zijn geraakt. “Mijn lichaam had het dus niet alleen voor elkaar gekregen zwanger te worden terwijl ik aan de pil was. Het heeft zelfs drie eicellen tegelijk geproduceerd en ze waren allemaal bevrucht”, aldus Hannah. Ze besloot alle baby’s te houden en samen met haar nieuwe liefde de kinderen op te voeden. “Tijdens mijn zwangerschap zijn we pas echt gaan daten, dat was wel apart”.

Bron: The Sun

De leukste items om je babykamer mee af te maken: