Hailey Bieber is zwanger: Justin en Hailey verwachten eerste kind samen

09.05.2024 21:42

Oh baby, baby, baby… Justin Bieber wordt vader. Hailey Bieber is zwanger van hun eerste kind. Dat maakt het stel in een video bekend, die inmiddels wereldwijd viral gaat.

Justin zei eerder nog dat Hailey zelf mocht weten wanneer ze aan kinderen wilden beginnen, omdat het ‘haar lichaam is’.

Justin Bieber, wereldberoemd als popmuziekfenomeen sinds zijn tienerjaren, en Hailey Baldwin, een succesvol model en dochter van acteur Stephen Baldwin, kenden elkaar al jaren voordat ze officieel een relatie begonnen. Ze werden voor het eerst geïntroduceerd door Haileys vader, Stephen, in 2009 tijdens een van Justin’s concerten. In de jaren daarna bleven ze elkaar tegenkomen bij verschillende evenementen en feesten, en ontwikkelden ze een vriendschap.

Hailey Bieber zwanger

Hoewel hun liefdesverhaal er op sociale media vaak uitziet als een sprookje, zijn Justin en Hailey ook geconfronteerd met uitdagingen en moeilijke momenten in hun relatie. Ze hebben enkele keren uit elkaar geweest en zijn weer bij elkaar gekomen, en hebben openlijk gesproken over de ups en downs van hun relatie. Deze ervaringen hebben hen geholpen om sterker en hechter te worden als koppel.

Justin en Hailey trouwden in september 2018 in een intieme ceremonie in New York City. Het paar koos ervoor om hun huwelijk privé te houden, met alleen familie en een paar naaste vrienden aanwezig. Sindsdien hebben ze hun liefde voor elkaar openlijk gevierd en hebben ze elkaar vaak geprezen als de beste vrienden en levenspartners. Nu is het moment daar, dat ze ouders worden. Het is hen ontzettend gegund.