De geboortesteen van baby’s die in april worden geboren is een diamant en dit betekent het

10.04.2022 18:45

Ben je deze maand uitgerekend? April-kindjes zijn heel bijzonder, blijkt uit onderzoek. April-baby’s hebben namelijk iets met elkaar gemeen.

Net als de band tussen moeder en kind, is een diamant voor altijd. De geboortesteen van april is een diamant die staat voor een lang leven en geluk. Is dat geen mooie betekenis?

Deze steen wordt beschouwd als de sterkste en meest duurzame edelsteen – een perfecte weergave van de relatie die jij en je baby vormen. De naam van de diamant komt van het Griekse woord “adámas”, wat “onoverwinnelijk” betekent. De diepte van toewijding die je voor je kind zult voelen, is echt de puurste vorm van liefde. De relatie die jij en je baby zullen vormen ontstaat op natuurlijke wijze, een sterke band die voortkomt uit enkele intensieve momenten van zwangerschap tot aan de bevalling tot aan de tijd daarna. Net als je diamant, zal al die stress en druk iets moois opleveren: je eigen kind. Voor wie je gelijk die intense liefde zult voelen: niemand komt ooit nog tussen jullie in. Wil je een ringetje met de kleur van april erin? Ga dan voor een wit steentje. April staat voor de kleur wit.

Sterrenbeeld

Als je baby in de eerste helft van de maand wordt geboren, tussen 1 april en 19 april, is je kind een Ram qua sterrenbeeld. Ram is het eerste teken in de dierenriem – wat zou kunnen betekenen dat je baby graag de roedelleider wil zijn. Baby’s die onder dit teken vallen, zijn vaak op wat latere leeftijd dappere en wilskrachtige kinderen. Ouders die verwachten dat hun babyt in de tweede helft van de maand, van 20 april tot en met 30 april, wordt geboren, zullen hun eigen kleine Stier verwelkomen. Dit aardeteken is betrouwbaar, toegewijd en verantwoordelijk. Stierbaby’s gedijen op routine en zijn dol op extra veel aandacht en zekerheid.

Bron: Baby Chick