Estavana Polman deelt nieuwe foto met haar kinderen Damián en Jesslynn

25.05.2021 13:34

Een jaar geleden vertrok Damián van der Vaart (14) naar Denemarken om daar op hoog niveau te kunnen voetballen. Hij treedt in de voetsporen van zijn bekende vader, dus. Sindsdien woont hij ook bij zijn vader Rafael van der Vaart (38), zusje Jesslynn en bonusmoeder Estavana Polman (28), met wie de band heel goed is.

Estavana is maar wat trots op haar 2 kinderen en deelt met alle liefde een foto van haar gezinnetje.

Liefde thuis

Estavana is Damiáns grootste fan, verklapt ze. ‘Als Raf zegt: dat was niet goed. Dan zeg ik: ik vind hem altijd goed.’ De blondine verklaart dat ze altijd trots is op de tiener. Estavana kan het ook prima vinden met de moeder van Damián, Sylvie Meis. Dat is natuurlijk erg fijn voor de kinderen.

Lees ook
Blokjesbuik: fans kunnen amper geloven dat Sylvie ooit zwanger is geweest

Sylvie over Estavana: ‘Ze is gewoon superlief, zoals het ook moet zijn. Liefdevol, en ook helpend’, zegt ze in De Telegraaf. ‘Ik ben er voor hem als hij vragen heeft over zijn huiswerk, maar Estavana spreekt heel goed Deens, dus zij kan hem op dat front dan weer supergoed helpen. Zo doen we allemaal ons ding. Het is fijn om te zien dat het zo harmonieus gaat. Dat is een blessing’, aldus Sylvie. Sylvie ziet haar zoon vanwege de coronamaatregelen iets minder, maar ze zoeken elkaar wanneer het kan gelijk op.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Estavana Polman (@estavana)

Estavana en haar dochtertje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Estavana Polman (@estavana)

Bron: Story