Dít is de eerste officiële foto van Harry en Meghan sinds ze geen royals meer zijn

19.10.2020 10:52

Harry en Meghan zonderen zich meer en meer af van de Britse royals. Maar gelukkig zien we het mooie jonge stel af en toe nog langskomen in de media.

Zo ook deze eerste officiële foto van de twee sinds ze besloten hebben geen banden meer te willen met het koninklijk huis.

Rust

De twee geven aan te genieten van de rust die ze nu hebben, met hun nieuwe huis in Californië en hun zoontje Archie. Als onderdeel van hun campagne voor een vriendelijke(re) digitale wereld, zal het stel in een speciale digitale editie van Time100 Talks in gesprek gaan met diverse experts over een veilige online wereld, onder de titel ‘Engineering a Better World.’ En voor dit fijne moment is er een foto gemaakt. Een prachtige, dat zeker:

Depressief?

Meghan was eerder nog open over haar mentale welzijn. Het ging niet goed met haar, dat was zeker.  ‘In 2019 werd mij verteld dat ik de most trolled person in the entire world was. En 8 maanden daarvan was ik niet eens in beeld, omdat ik met zwangerschapsverlof was of de eerste dagen met mijn kindje doorbracht.’ Volgens Meghan was het ‘almost unsurvivable, zo groot is het. ‘Ongeacht je leeftijd doet het wat met je mentale en emotionele gezondheid als anderen onwaarheden over je verspreiden.’

Bron: Elle