Doutzen Kroes vindt balans tussen moederschap en carrière lastig

10.03.2020 10:51

Doutzen Kroes was voor haar werk naar Mexico, maar daar had ze het moeilijk. In een emotionele vlog vertelt ze dat ze de combinatie van het moederschap en haar carrière lastig vindt.

Ze barst in tranen uit als ze denkt aan hele ‘gewone’ moederdingen doen met haar kinderen, zoon Phyllon en dochter Myllena.

Voor een fotoshoot is ze in het zonnige land, maar ze mist thuis. Ze is een dag eerder gegaan om wat rust voor zichzelf te pakken. “Mama heeft wat tijd nodig in de zon, alleen.” Hoewel de trip niet langer duurt dan vijf dagen, vertelt Kroes dat ze zich soms schuldig voelt.

‘Ik geniet echt van de shoots, want ik mag naar de mooiste en zonnige locatie’s afreizen”, vertelt ze. “Ik heb het gevoel dat ik niet mag klagen, maar soms is het heel moeilijk om de juiste balans te vinden tussen mezelf en mijn gezin. Ik snak ernaar om voor mijn kinderen ontbijt te maken en ze te knuffelen, gewoon normale moederdingen.”

Zelfs met een carrière zoals Doutzen die heeft, is het dus soms zoeken naar de juiste balans. Gelukkig kan haar man Sunnery voor de kinderen zorgen als zij er niet is. Daar is ze blij mee. “Er zijn zo veel moeders die dit alleen moeten doen.”

Mama Doutzen en haar kinderen:

Bron: LINDA.

 

Volg ons @mamamagazinenl ook op Instagram!