Dit zijn die 10 leukste cadeaus om te geven als een kind 4 jaar wordt

27.06.2023 15:23

Het vinden van het perfecte cadeau voor een kind van 4 jaar is voor velen een uitdaging. Het doel is om een glimlach op hun gezicht te toveren en het is een bonus als het cadeau ook nog eens hun ontwikkeling bevordert. Van Kroko Loko tot een Jip en Janneke boek, er zijn talloze opties die de kleine ontdekkingsreiziger zullen verrassen. Of je nu een cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid zoekt, de blije reactie van een kind van 4 jaar maakt het kiezen van het perfecte cadeau meer dan de moeite waard.

Normaliter speel je het internet uit tot je het leukste cadeau hebt gevonden, maar bespaar jezelf deze keer een hoop tijd. Wij hebben namelijk in samenwerking met Kado-Kopen.nl de beste cadeautips geselecteerd. Hierbij is ook rekening gehouden met verschillende budgetten. Het enige wat jij nog moet doen is het kiezen van jouw favoriete cadeau, makkelijker kunnen we het je niet maken. Weet je al wat jij een kind van 4 gaat geven?

De leukste cadeaus voor een 4-jarige

1. Kroko Loko

Jumbo Kroko Loko Kinderspel

Zoals gezegd is het een bonus als een cadeautje naast veel plezier ook de ontwikkeling stimuleert, met het leuke spel Kroko Loko geef je deze bonus. Jonge kinderen leren spelenderwijs hoe ze met anderen moeten samen spelen en hoe ze dieren herkennen. Doel van het spel is om de krokodil met verschillende hindernissen zo lang mogelijk te maken, veel speelplezier!

2. Viltstift Etui met 30 kleuren

STABILO Power - Viltstift - Tot 8 Weken Zonder Dop - Etui Met 30 Kleuren

Kinderen van 4 jaar zijn volop in ontwikkeling en creativiteit is daar zeker onderdeel van. Met viltstiften kunnen ze helemaal los gaan. Een 4-jarige heeft nooit genoeg viltstiften, daarom is deze verrassing met 30 viltstiften van STABILO zo een goed cadeau voor de Picasso’s in de dop. Over dop gesproken, de stiften werken nog steeds perfect als de dop er 8 weken niet op heeft gezeten. Dit is goed om te weten, aangezien je een dop op een later moment nog weleens onder de bank of in een plantenbak tegenkomt

3. Afsluitbare zandbak

Step2 Naturally Playful Zandbak - Met Deksel en Zitbankjes - Zandbak van plastic / kunststof voor kinderen

En de originaliteitsprijs gaat naar…. degene die de afsluitbare zandbak cadeau geeft. En niet alleen de originaliteitsprijs, maar ook de prijs voor leukste oom/tante of opa/oma. Een eigen zandbak in de tuin is natuurlijk wat een kind van 4 jaar wil hebben. Als je een klein cadeautje zoekt, kun je deze cadeautip het beste overslaan. Deze luxe afsluitbare zandbak heeft namelijk wel een aardig prijskaartje. Maar als je een wat groter budget hebt, is dit een super cadeau!

4. Prinsessentent

BS Toys Prinsessentent - Speeltent Meisjes - Kinderspeelgoed vanaf 3 Jaar - 135 cm Hoog - Roze

Op zoek naar een cadeau voor een 4-jarige prinses, wat dacht je van een prinsessentent? Wanneer ze in de tent stapt, stapt ze in haar eigen fantasiewereld. Hier kan ze lekker spelen en de gekste verhalen bedenken. Dit cadeau is erg gericht op 4-jarige meisjes, ben je benieuwd naar meer cadeautips voor meisjes? Bekijk dan nu de beste cadeaus voor een meisje van 4 jaar.

5. Kinderrugzak

Fresk Rugzak Lion

Maar dit is een handig cadeau voor een 4-jarige! Naar de basisschool hoef je niet veel mee te nemen. Maar voor wat je mee moet nemen is het goed om een rugzak te hebben. Hier kan bijvoorbeeld eten en een drinkbeker in. En als je dan een rugzak koopt, wil je er natuurlijk ook een die er gaaf uitziet. De Fresk rugzak is dan hartstikke leuk om cadeau te geven en nog leuker voor het kind van 4 jaar om te krijgen.

6. Play Doh Klei

Play-Doh Starter Tas - Klei Speelset

Op zoek naar een cadeau voor kinderen van 4 jaar waarmee zij zich uren kunnen vermaken? Dan is Play-Doh Super Color Klei wat je wilt hebben! Kinderen kunnen hun creativiteit helemaal de vrije loop laten gaan met dit cadeautje. De klei is makkelijk te kneden en blijft lang goed wanneer je deze goed luchtvrij afsluit

7. Jip en Janneke Boek

Een klassieker der klassiekers, Jip en Janneke gaan al een lange tijd mee. En het mooiste is dat ze nog steeds even populair zijn. Dit boek mag eigenlijk niet in je boekenkast ontbreken als je kleine kinderen hebt. Zij zullen het geweldig vinden als het boek wordt voorgelezen en naarmate ze ouder worden kunnen ze er zelf mee aan de slag.

8. Paw Patrol knuffel

PAW Patrol - Knuffel - Chase - 23 cm

Je hebt van die cadeaus die het altijd goed doen bij jonge kinderen, knuffels zijn hiervan een perfect voorbeeld. En als je een knuffel cadeau wilt geven, dan is het hartstikke leuk als ze ook daadwerkelijk herkennen wat je geeft. Met het geven van een Paw Patrol knuffel is deze kans groot, de puppies zijn namelijk enorm populair onder 4-jarigen.

9. Nijntje Verstoppertje

Nijntje Verstoppertje spelen

Nijntje Verstoppertje is zeker een persoonlijke favoriet. Bij het geven van dit cadeau weet je zeker dat een kind van 4 jaar er veel plezier aan gaat beleven. Het spel is simpel. Je verstopt Nijntje en vervolgens hoor je Nijntje elke 10 seconden “ik ben hier” roepen. Aan de 4-jarige de taak om Nijntje te vinden.

10. Vtech Schep & Leer IJscokar

VTech Schep & Leer IJscokar - Educatief Speelgoed - Ontdek Kleuren, Dieren en Tellen - Van 2 tot 5 Jaar

In de categorie educatief speelgoed is de IJscokar van Vtech een absolute topper! Kinderen hebben met hun rijke fantasie vaak het idee om ijsjes te verkopen. Met deze IJscokar kunnen ze wel hele uitgebreide ijsjes maken en zelfs echt afrekenen. De Ijscokar bevat vele verrassingen, ontdek ze zelf.