Chrissy Teigen onder vuur na delen pikante foto: ‘Je bent een moeder, bedek jezelf’

13.03.2024 11:10

Chrissy Teigen heeft samen met John Legend vier kinderen: Luna, Miles, Esti en Wren. Ze kregen hun jongste kind met de hulp van een draagmoeder. Momenteel ligt Chrissy op social media onder vuur, na het delen van een pikante foto.

‘Bedek jezelf’, klinkt het. ‘Je bent een moeder. Kinderen hoeven dit niet te zien’.

De foto laat een outfit van Chrissy zien die behoorlijk doorschijnend is. Voor welke gelegenheid ze zich zo aankleedde, is niet bekend.

Chrissy trekt zich er niets van aan en schrijft bij haar foto: ‘Je ziet hier door de flits bijna de littekens van mijn borstlift doorheen.’ En daaronder schrijft ze: ‘Jullie zijn allemaal aan het inzoomen, ik zie het wel!’. Ze trekt zich dus weinig aan van het commentaar. Gelukkig nemen ook anderen het voor haar op: ‘Je ziet er prachtig uit, laat je niet gek maken. Allemaal jaloezie’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Op social media heeft ze 43 miljoen volgers. Chrissy is een bekende Amerikaanse model, televisiepersoonlijkheid en auteur. Ze staat bekend om haar optredens in Sports Illustrated Swimsuit Issue en als co-host van de Amerikaanse talkshow “Lip Sync Battle”. Ze is ook actief op sociale media, waar ze bekend staat om haar humor en openhartigheid. Tevens heeft ze enkele kookboeken geschreven en heeft ze zich ingezet voor verschillende goede doelen. Chrissy is getrouwd met de bekende zanger John Legend. Het paar trouwde op 14 september 2013 in Italië, nadat ze elkaar in 2007 hadden ontmoet tijdens de opname van de muziekvideo voor het nummer “Stereo” van John Legend.