Chantal Janzen met zoon Bobby naar eerste hulp: ‘Ben klaar met deze dag’

25.08.2022 13:13

Chantal Janzen kan als geen ander met een knipoog verslag doen van haar leven. Ditmaal gaat het over zoon Bobby, die twee ongelukjes op dezelfde dag had.

Mijn kleuter moest net zó hard om mij lachen dat ‘ie in z’n broek plaste. En op het kleed en op de vloer en tegen de muur. Zóveel vloeistof, het leek wel een koe’, begint ze haar verhaal.

Pfff

Dat ongelukje is natuurlijk vervelend voor zowel moeder als zoon en het kleed, maar ’s avonds zit de schrik er pas echt goed in. Chantal: ‘We topten deze dag nog even af met een bezoekje aan de eerste hulp.’ Bobby kreeg het uiteinde van een tuinslang tegen z’n oog. ‘Uiteindelijk alleen een wond op zijn onderooglid, dus niks ergs. Maar ik ben wel klaar met de dag, hoor.’

Arme jongen: toch nog even naar de dokter gemoeten deze zomervakantie. Volgende week mag de 4-jarige Bobby weer naar de basisschool. Overigens krijgt Chantal een boel tips binnen over haar vloerkleed. ‘Veel van jullie zeggen weggooien of buiten over een stoel hangen als ‘ie vanavond nog nat is. Ik zal kijken of ik hem zover krijg. Hij is tenslotte pas vier’, grapt ze.

Toch lijkt Bobby aardig te hebben genoten van deze zomer:

En de trotse mama met haar oudste zoon, James: