Biografie Patty Brard over breuk met dochter: ‘Impact familieproblemen is groot’

30.03.2020 09:53

De biografie van Patty Brard is nu te lezen en volgens sommigen is dit nu hét boek ‘waar heel Hilversum van siddert’. Een deel van het boek gaat over de familieproblemen van Patty.

Want de presentatrice heeft een moeilijke band met haar dochter. Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond schreven het boek.

Scheulderman: “Op televisie lost ze familieproblemen in een handomdraai op, terwijl het bij haarzelf een puinhoop is. Ze heeft al tien jaar geen contact met haar dochter Priscilla, staat binnenkort in een rechtszaak tegenover haar zus, mocht niet op de uitvaart van haar vader komen en zag tot voor kort haar dementerende moeder niet. Ik heb met haar besproken dat veel ruzies ook aan haar te wijten zijn, maar ik vond het wel schrijnend om te zien hoe groot de angst was dat zij haar moeder niet meer zou zien voordat zij zou sterven.”

Van Egmond: “De impact van die familieproblemen is zo groot: het was geen optie dat weg te moffelen. Maar het is natuurlijk niet onze taak ze op te lossen.”

Scheulderman: ,,Toch hoop ik dat Priscilla, als ze dit leest, nog eens met haar moeder om de tafel wil.” Patty is in maart 65 jaar geworden. Haar grote feest kon vanwege de coronacrisis niet doorgaan.

Bron: AD

 

Volg ons @mamamagazinenl ook op Instagram!