Dit is de beste leeftijd om moeder te worden volgens jouw sterrenbeeld

09.02.2022 14:03

Moeder mogen worden is voor iedere vrouw een van de grootste momenten in haar leven. Maar wanneer begin je ermee? Als je een twintiger bent, of toch misschien wat langer wachten tot je in de dertig bent? Het staat in de sterren geschreven.

 

Want dit zou de beste leeftijd zijn om moeder te worden volgens jouw eigen sterrenbeeld.

Weegschaal

Eind twintig is voor jou perfect: 28 of 29 jaar ben je het liefst als je je eerste kindje krijgt. Je wilt het liefst eerst trouwen, wel zo mooi traditioneel. En laat dan dat grote gezin maar komen.

Schorpioen

Je wacht liever wat langer met kinderen: zo rond de 35 jaar ben je er helemaal klaar voor. Eerst wil je nog je carrière op de rit krijgen en een mooi huis vinden. Je wilt ook gewoon de tijd voor jezelf hebben met je vriendinnen en je eigen passies: voor jou is 1 of misschien 2 kinderen prima.

Boogschutter

Je bent nog niet snel toe aan een gezin: je partner heb je misschien al lang, maar je wacht liever. Eerst die baan, eerst die studie, eerst dat huis. Maar wacht niet al te lang: want zo is er altijd wel wat. Durf gewoon in het diepe te springen, je krijgt er geen spijt van. Rond je 33e ben je er aan toe.

Steenbok

Je bent een echte mama en op je 30e mag het zover zijn, wat jou betreft. Het liefst heb je een groot gezin met zeker drie of vier kinderen, wel zo gezellig. En je bent een natural mom, je kunt het allemaal aan en je geniet van alle mamadingen.

Waterman

Als je 26 of 27 bent, ben je er wel mee bezig. Eigenlijk kan het je niet vroeg genoeg beginnen, het moederschap. Je hebt genoeg in de kroeg gestaan, genoeg van de wereld gezien… Met je financiën op orde houdt niets je nog tegen.

Vissen

De Vissen wacht het liefst niet heel lang: 29 jaar en go for it. Je kunt er maar beter mee beginnen als je eenmaal die stabiele relatie hebt, toch? En dan in de komende jaren lekker door met een paar kinderen, zeker een stuk of drie. Je geniet van alle dingen als ouder en het staat je goed, het moederschap.

Ram

De Ram is het liefst pas eind dertig als ze moeder wordt: rond de 37 of 38 is het mooi. Eerst nog je eigen leven en je liefde vinden, daarna pas die stabiliteit in een gezin vormen. Je wilt ook nog eerst wat jaren aan jezelf werken voordat je fulltime thuis met je kindjes.

Stier

De Stier is er begin twintig al enorm aan toe: mama mogen worden doet ze het liefst als ze 21 of 22 is. Het liefst twee of drie kinderen, daar ga je zo van genieten. Je bent een echte mommy en je werkt het liefst zo min mogelijk om vol bij je gezin te zijn.

Tweelingen

De Tweelingen wil eerst haar carrière maken, maar daarom wacht ze misschien net iets te lang. Want als ze eenmaal moeder is, weet ze: er gaat niets boven het moederschap. Ook die boeiende baan niet: die is opeens minder boeiend dan een baby thuis. Ze is een working mom en begint daar op haar 31e mee.

Kreeft

De Kreeft begint met het moederen op haar 28e: ze heeft dingen op de rit, maar wil ook beginnen aan die nieuwe fase in haar leven. Ze is verzorgend en lief en haar gezin staat altijd op nummer 1. Ze werkt niet en wil vol thuis zijn om haar kinderen een zo gezellig mogelijke jeugd te geven.

Leeuw

De Leeuw kan er op haar dertigste enorm van genieten: eerder is ze nog te veel afgeleid en wil ze zich nog eerst settelen. Weet ze het wel zeker in de liefde? Dat moet eerst komen: die vaste partner. Haar wilde haren moet ze nog kwijtraken, maar dan is ze meer dan klaar voor het moederschap.

Maagd

De Maagd wacht liever wat langer af en laat eerst haar vriendinnen moeder worden. Ze wil het heel graag, maar durf nog niet snel de stap te nemen. Het kan ook even duren voordat ze zwanger is, maar zodra dat zover is, is ze dolblij. Misschien houdt ze het bij 1 kind, maar op haar 34e is het moment daar.